«Χάσαμε δίκαια αλλά έγινε μεγάλη προσπάθεια»

«Χάσαμε δίκαια αλλά τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια», υπογράμμισε ο Κώστας Μέξας, προπονητής του ΚΑΟΔ, μετά την εντός έδρας ήττα της ομάδας του από τον Παναθηναϊκό.

«Ξέραμε ότι είναι πολύ δύσκολο, ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα διαφορετικού επιπέδου από μας», παρατήρησε αρχικά ο Μέξας και επισήμανε: «Παρόλ’ αυτά προετοιμαστήκαμε καλά, αλλά δεν ήμασταν αποφασιστικοί και συγκεντρωμένοι σε κάποια σημεία του παιχνιδιού για να εκμεταλλευτούμε τα λάθη στην άμυνα του Παναθηναϊκού. Είναι αλήθεια ότι ήρθαν συγκεντρωμένοι, δεν μπήκαν χαλαρά στο παιχνίδι και αυτό φαίνεται από τον χρόνο συμμετοχής των βασικών κι όταν είναι και σε καλή μέρα ο Διαμαντίδης τα πράγματα για την αντίπαλη άμυνα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Έτσι ήταν και για μας σήμερα. Υπήρχαν και στιγμές που ήμασταν και συγκεντρωμένοι και επιθετικοί και στην άμυνα και στην επίθεση και φτάναμε κοντά στο σκορ, αλλά στο τέλος δεν αντέξαμε».

«Σε αυτά τα ματς αν δεν βάλεις και μεγάλα σουτ σε συγκεκριμένες στιγμές του παιχνιδιού είναι πολύ δύσκολο», εξήγησε ο κόουτς της ομάδας της Δράμας και τόνισε: «Χάσαμε δίκαια αλλά τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια, πάλεψαν και το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν μια συνέχεια των τελευταίων εμφανίσεων, που ήταν σε πολύ καλό επίπεδο. Το ζητούμενο πλέον είναι να συνεχίσουμε στο ίδιο επίπεδο. Παίζουμε τώρα με τον Ολυμπιακό και μετά έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι με την Ελευσίνα εδώ, το οποίο είναι ίσως το πιο σημαντικό της χρονιάς». 

Η ευστοχία του Παναθηναϊκού έκρινε τον σημερινό αγώνα σύμφωνα με τον Ντάρελ Χάρις, τον 31χρόνο Αμερικανό σέντερ το ΚΑΟΔ: «Έγινε ένα μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες, που δεν σταμάτησαν να συναγωνίζονται και να μάχονται. Στο τέλος η ευστοχία που είχε ο Παναθηναϊκός ήταν αυτή που έκρινε και το παιχνίδι και τους έδωσε τη νίκη. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με την ίδια ένταση στις προπονήσεις και ο ένας να πιέζει τον άλλον σαν συμπαίκτες για να γινόμαστε καλύτεροι».

Σχετικά άρθρα