Τσόρι: «Η καλύτερη εξέλιξη…»

Χαρούμενος για την ανανέωση του συμβολαίου του και την αγάπη που εισπράττει στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Τσόρι Ντομίνγκες. Ο Αργεντινός μέσος μίλησε στην εφημερίδα “Γαύρος” και εξέφρασε την επιθυμία του να κατακτήσει κι άλλους τίτλους με την ερυθρόλευκη φανέλα.
Οι δηλώσεις του:
«Είμαστε όλοι χαρούμενοι στην οικογένειά μου που ανανέωσα για άλλα δυο χρόνια το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό. Έχουμε δεθεί με την ομάδα, αγαπάμε την Ελλάδα και αισθανόμαστε ευτυχισμένοι εδώ. Ήταν η καλύτερη εξέλιξη για όλους. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον κόσμο για την αγάπη που μου δείχνουν. Θέλω να κερδίσω και άλλους τίτλους με τον Ολυμπιακό. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να έχει επιτυχίες παντού και φυσικά να φτάσουμε φέτος στην κατάκτηση του νταμπλ. Επίσης, επιθυμία μου είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο ώστε να το ευχαριστιούνται οι οπαδοί μας».
Για τον ηγετικό ρόλο του: «Είναι κάτι που που μου αρέσει. Όταν η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση χρειάζεται κάποιοι από εμάς να δώσουν κάτι παραπάνω και αυτό προσπαθώ να κάνω. Δεν πετυχαίνει πάντα, αλλά ο σκοπός είναι να μην τα παρατάς ποτέ και να έχεις εμπιστοσύνη στην ομάδα και στον εαυτό σου».
Για το ότι έπαιξε η ομάδα του χωρίς κόσμο κόντρα στην Ξάνθη: «Είναι κρίμα να παίζουμε χωρίς τους οπαδούς μας. Το πρόβλημα δεν το έχουμε δημιουργήσει εμείς και είναι άδικο να τιμωρούνται οι δικοί μας φίλαθλοι και δεν μπορούν να έρθουν στο γήπεδο. Ο κόσμος μάς δίνει μεγάλη δύναμη και μας βοηθάει ειδικά να στις δύσκολες στιγμές τονώνοντας την αυτοπεποίθησή μας. Ελπίζω ότι αυτό θα τελειώσει σύντομα και οι φίλαθλοι θα μπορούν να δουν ποδόσφαιρο από κοντά».
Για τα φαινόμενα βίας: «Είναι κάτι λυπηρό. Προσωπικά έχω ζήσει και στο παρελθόν τέτοιες καταστάσεις και είναι πολύ επικίνδυνο για τη σωματική μας ακεραιότητα. Ελπίζω να παρθούν πιο δραστικά μέτρα και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι».
Για το ματς κόντρα στην Ξάνθη και τον Αστέρα: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά, αλλά στο δεύτερο ανεβήκαμε και πήραμε αυτό που θέλαμε. Ήταν μία νίκη ηρεμίας για εμάς απέναντι στην Ξάνθη για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να παραμείνουμε στην πρώτη θέση. Έχουμε ένα παιχνίδι δύσκολο με τον Αστέρα Τρίπολης και τώρα εστιάζουμε σε αυτό και μόνο. Χρειαζόμαστε τη νίκη, ώστε να διατηρηθούμε στην πρώτη θέση, αλλά και για να παραμείνει το καλό κλίμα που έχουμε μέσα στην ομάδα».

Σχετικά άρθρα