Αρχική / More / Celebrity news / Η Λάτση επίμενει να ασχολήθει με τα ΜΜΕ!
Η Λάτση επίμενει να ασχολήθει με τα ΜΜΕ! thumbnail

Η Λάτση επίμενει να ασχολήθει με τα ΜΜΕ!

Παρά τα εμπόδια ο δρόμος για το MEGA δεν έχει κλείσει


Κάτι σαν ευχή και κατάρα ήταν για τον αείμνηστο καπετάν Γιάννη Λάτση η συμβουλή προς τα παιδιά του να αποφύγουν να εμπλακούν επιχειρηματικά με τα ΜΜΕ. Μια αρχή που ακολούθησε πιστά ο ίδιος και επιθυμούσε να ακολουθήσουν και οι απόγονοί του, θεωρώντας ότι η δύναμη και η επιρροή κατακτιούνται μόνο μέσα από τις επιχειρήσεις και όχι από τα media που οδηγούν σε κακοτράχαλα μονοπάτια. Ωστόσο το ένα από τα τρία του παιδιά, η Μαριάννα, όχι μόνο φλερτάρει διαρκώς με την ιδέα της εμπλοκής της στα ΜΜΕ.


Παρόλα αυτά η βοήθεια που στην ουσία παρείχε η Μαριάννα Λάτση σε μια φίλη της οικογένειας όπως είναι η Αριάννα Στασινοπούλου για να βγει στο ελληνικό Διαδίκτυο το παγκοσμίως γνωστό site της, μάλλον μοιάζει με «πταίσμα»… Μπροστά στις φήμες που ακούγονται για διεκδίκηση τηλεοπτικής άδειας, όποτε η κυβέρνηση υλοποιήσει την εξαγγελία της για επαναπροκήρυξή τους από μηδενική βάση. Είναι γεγονός ότι εσχάτως όλο και πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν την υπερδραστήρια κόρη του αείμνηστου καπετάν Γιάννη να σκέφτεται σοβαρά την ανάμειξή της στα media… Ενώ καλά πληροφορημένες πηγές επιμένουν ότι ο δρόμος που οδηγεί στο MEGA, εννοώντας τις μετοχές του ΔΟΛ και του ΠΗΓΑΣΟΥ, δεν έχει κλείσει, παρά τα ανυπέρβλητα εμπόδια της οικογένειας Βαρδινογιάννη.


 


 


http://www.enimerosi24.gr/

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X