Περέιρα: «Ενωμένοι για το νταμπλ»

Ο Βίτορ Περέιρα μίλησε στη NOVA ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα, τονίζοντας ότι άπαντες στον Ολυμπιακό πρέπει να είναι ενωμένοι και συγκεντρωμένοι στο στόχο της κατάκτησης του νταμπλ.
 
Οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού:
 
Σας χαροποιεί το γεγονός πως θα διεξαχθούν ξανά με κόσμο οι αγώνες του πρωταθλήματος;
 
«Φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος γιατί το ποδόσφαιρο είναι ένα θέαμα. Το θέαμα πρέπει να έχει θεατές. Είμαστε πολύ χαρούμενοι επειδή μπορούμε να έχουμε ξανά τον κόσμο στο γήπεδό μας. Πρέπει να έχουμε τους φιλάθλους μας γιατί πάντα μας βοηθάνε. Μας δίνουν το κατάλληλο κίνητρο και την απαραίτητη δύναμη για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο.
 
Σε αυτήν κρίσιμη περίοδο που βρισκόμαστε όσον αφορά στους στόχους μας, χρειαζόμαστε τον κόσμο μας. Όποιος είναι και νιώθει Ολυμπιακός, θα πρέπει αυτή τη στιγμή να ενωθεί, να ενωθούμε όλοι μαζί. Γιατί εμείς χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας. Η ομάδα υπολογίζει στη βοήθεια του κόσμου. Θέλουμε τον κόσμο μαζί μας στο δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα, θα κερδίσουμε το κύπελλο. Θέλουμε να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι σαν οικογένεια».
         
Πως σχολιάζετε το αποτέλεσμα της κλήρωσης που σας έφερε αντιμέτωπους με τον Απόλλωνα;
 
«Δεν μπορούμε να παίξουμε όλα τα παιχνίδια μαζί. Αυτή τη στιγμή θα συγκεντρωθούμε στο πρώτο παιχνίδι που έχουμε να δώσουμε απέναντι στον Αστέρα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα ήθελα να το ξεχωρίσω από τα παιχνίδια του κυπέλλου που ακολουθούν. Δε θέλω να μπερδέψω το κύπελλο με το πρωτάθλημα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι μόνο σε αυτό. Θέλω να παίξουμε δυνατά, με την ποιότητα που έχουμε και σε ατομικό και σε ομαδικό επίπεδο για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε και αυτό το εμπόδιο».
 
Για τον Γιάννη Μανιάτη:
 
«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα αγάπης και υποστήριξης στον αρχηγό μας, τον Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος πρόκειται να κάνει μία πολύ σοβαρή εγχείριση. Θέλω να πω πως τον σκέφτομαι. Του εύχομαι πολύ γρήγορα να είναι κοντά μας. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Τον περιμένω να γυρίσει γρήγορα. Εύχομαι στο τέλος της χρονιάς να είναι μαζί μας για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου που αυτή τη στιγμή είναι οι στόχοι μας».

Σχετικά άρθρα