Επίσημα στην Έλφσμποργκ ο Μπαϊράμι

Επίσημα στην Έλφσμποργκ ανήκει ο Εμίρ Μπαϊράμι. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού επέστρεψε στην πρώην ομάδα του παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου και τόνισε: «Είμαι πεπεισμένος. Θέλω χρόνο, ηρεμία και να είμαι δίπλα στην οικογένεια μου…»!  
Η Έλφσμποργκ ανακοίνωσε την απόκτηση του 28άχρονου παίκτη την Τρίτη, με την συμφωνία των δυο πλευρών να έχει αρχικά ισχύ για ένα χρόνο με προοπτική ανανέωσης, από την στιγμή που ο Μπαϊράμι θα έχει αποδείξει ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.
Ο Εμίρ Μπαϊράμι δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι η πιο σωστή απόφαση. Είμαι πεπεισμένος. Θέλω χρόνο, ηρεμία και να είμαι δίπλα στην οικογένεια μου και τους φίλους μου ώστε να γίνω καλά και να μπορέσω να παίξω ποδόσφαιρο στο επίπεδο που μπορώ εδώ στην Έλφσμποργκ. Ειλικρινά είναι σαν να γύρισα στην οικογένεια μου.Είμαι ευγνώμων, σημαίνει πολλά για μένα να είμαι εδώ. Είναι σπουδαίο το συναίσθημα να έρχομαι πίσω στο κλαμπ το οποίο με έκανε επαγγελματία και με εξέλιξε. Νομίζω ότι αυτό ήταν ότι χρειαζόμουν. Θα πρέπει να κάνω επιπλέον τεστ και σίγουρα δεν υπάρχει βιασύνη».
Ο τεχνικός της Έλφσμποργκ Μάγκνους Χάγκλουντ υπογράμμισε: «Είναι πολύ καλό που ο Εμίρ επέστρεψε σε εμάς καθώς είναι ένας παίκτης “γέννημα θρέμμα” της Έλφσμποργκ. Την πρώτη φορά που ήρθε στην ομάδα ήταν πολύ νέος και εξελίχθηκε και ωρίμασε καθώς περνούσαν τα χέρια και εν συνεχεία έγινε ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Θέλουμε να τον βοηθήσουμε και να φροντίσουμε στην διάρκεια της αποθεραπείας του ώστε να φτάσει στο τοπ της φόρμας του και να επανέλθει και να παίζει παιχνίδια με εμάς».
Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδα της Σουηδίας ανέφερε: «Από την στιγμή που ο Εμίρ μας πλησίασε και μας είπε ότι προσπαθεί να απαλλαγεί από τον προηγούμενο τραυματισμό του ήμασταν διατεθειμένοι να τον βοηθήσουμε όπως μπορούσαμε. Τώρα που έλυσε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό πήγαμε στο επόμενο βήμα υπογράφοντας συμβόλαιο μαζί του για την διάρκεια της χρονιάς. Τώρα περιμένουμε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να επανέλθει και αν όλα πάνε όπως τα έχουμε σχεδιάσει ο Εμίρ θα είναι έτοιμος να επανέλθει μετά το καλοκαίρι. Τότε θα έχουμε μια νέα συζήτηση και είμαι σίγουρος ότι και οι δυο πλευρές θα καταλήξουμε σε συμφωνία ώστε ο Εμίρ να παίξει για πολλά χρόνια στην Έλφσμποργκ».
Να θυμίσουμε πως ο Εμίρ Μπαϊράμι έπαιξε στην Έλφσμποργκ από το 2006 έως το 2010 και ακολούθησε η μεταγραφή στην Τβέντε, στην οποία ανήκε έως το 2013 (το 2012-13 πήγε δανεικός στη Μονακό), όταν και ήρθς στον Παναθηναϊκό…
 

Σχετικά άρθρα