Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Κωνσταντοπούλου: "Διώχνει" Πάγκαλο και Δαμανάκη από την Βουλή
Κωνσταντοπούλου: "Διώχνει" Πάγκαλο και Δαμανάκη από την Βουλή thumbnail

Κωνσταντοπούλου: "Διώχνει" Πάγκαλο και Δαμανάκη από την Βουλή

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η κόντρα της Προέδρου της Ζωής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, με τους πρώην Πρωθυπουργούς, πρώην Προέδρους Κ.Ο. και πρώην Αντιπροέδρους κυβερνήσεων με φόντο τα γραφεία τους στη Βουλή.

Σειρά  πήραν η Μαρία Δαμανάκη και ο Θεόδωρος Πάγκαλος ως πρώην Προέδρος της ΚΟ του Συνασπισμού και Αντιπροέδρου των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου αντίστοιχα.

Αμφότεροι διατηρούσαν γραφεία στο κτίριο επί των οδών Μητροπόλεως και Φιλελλήνων. Ακόμα, στο πλαίσιο των εξώσεων των μη ενεργών πολιτικών από τα κτήρια της Βουλής, η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει ζητήσει με επιστολή της από τους πρώην πρωθυπουργούς που δεν είναι πλέον βουλευτές (Γ. Παπανδρέου, Κων. Σημίτη και Κων. Μητσοτάκη) να παραχωρήσουν τους χώρους που διατηρούν στο ισόγειο του κεντρικού κτηρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Παπανδρέου στην απαντητική του επιστολή εμφανίζεται έτοιμος να παραδώσει το γραφείο του αφήνοντας ωστόσο να εννοηθεί ότι θα επιθυμούσε να του παραχωρηθεί γραφείο σε άλλο κτήριο της Βουλής, ενώ ο κ. Σημίτης φέρεται να αιτιολογεί την διατήρηση γραφείου επικαλούμενος λόγους ασφαλείας (άγνωστο παραμένει ακόμα το τι θα πράξει ο Κων. Μητσοτάκης).

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X