Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Λόγοι που οι άνδρες με μεγάλο πέος διεγείρουν τη γυναίκα
Λόγοι που οι άνδρες με μεγάλο πέος διεγείρουν τη γυναίκα  thumbnail

Xριστίνα, 36 ετών

Λόγοι που οι άνδρες με μεγάλο πέος διεγείρουν τη γυναίκα

Αναγνώστριά μας ρωτά: 


ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΟΣ MAΣ  ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙ ΑΦΟΡΑ -Η ΚΑΘΑΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ- ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΔΙΕΓΕΙΡΕΙ; ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. 


Στο ερώτημά σας απαντά ο Χαράλαμπος Κωνσταντινίδης, MD, FEBU, FECSM Ουρολόγος, Επιμελητής Α’ ΕΣΥ, Υπεύθυνος Ουρολογικού, Ανδρολογικού και Ιατρείου Νευρο-ουρολογίας και ακράτειας Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης, Ίλιον, Αθήνα. 


Χαράλαμπος Κωνσταντινίδης


Αγαπητή φίλη,

Ο μέσος όρος του μήκους του γυναικείου κόλπου είναι λιγότερο από 10 εκατοστά ενώ ο μέσος όρος του πέους (σε στύση) είναι 13,1 εκατοστά. Συνεπώς το μέγεθος του πέους, (>10 εκατοστών) δεν παίζει οργανικό (σωματικό) ρόλο, αλλά κυρίως ψυχολογικό. Ο ψυχολογικός παράγοντας πιθανά αφορά και τους άνδρες καθώς οι άνδρες με σχετικά μεγαλύτερο πέος έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση και αυτό εκδηλώνεται θετικά κατά τη σεξουαλική δραστηριότητα με αποτέλεσμα και η γυναίκα να το εισπράττει ανάλογα.


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X