Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Ερωτικές ιστορίες αναγνωστών: "Θέλει να κάνουμε σεξ, βλέποντας πορνό"
Ερωτικές ιστορίες αναγνωστών: "Θέλει να κάνουμε σεξ, βλέποντας πορνό"   thumbnail

Mίνα, αναγνώστρια του boro.gr

Ερωτικές ιστορίες αναγνωστών: "Θέλει να κάνουμε σεξ, βλέποντας πορνό"

Αναγνώστριά μας ρωτά: 


αλησπέρα λέγομαι Νίνα και είμαι 21 χρονών έχω σχέση εδώ και 2 μήνες και κάτι μέρες. Τα πάμε καλά με τ αγόρι μου απλά πολλές φορές αρχίζω να αναρωτιέμαι αν πάει κάτι στραβά στο κρεβάτι μας! Αυτό το λέω γιατί ενώ στην αρχή κάναμε σεξ με μουσική κ άλλες φορές βέβαια δεν βάζαμε τώρα ποια πάνω κάτω ένα μήνα με ζήτησε να κάνουμε σεξ βλέποντας ταινία πορνό!Και από τότε κάθε φορά που κάνουμε σεξ πάντα βάζει να παίζονται από πίσω τέτοιες ταινίες!Εμένα προσωπικά πλέον αρχίζει να με κουράζει νιώθω ότι πραγματικά δεν κάνω καλό σεξ και με γεμίζει ανασφάλειες μήπως με βαρέθηκε..μήπως δεν κάνω κάτι σωστά γιατί όσο νάναι είναι κ το δεύτερο αγόρι στη ζωή μου! Όταν άνοιξα τη συζήτηση δίστασα ν πω ότι με πειράζει γιατί με είπε δεν νομίζω να είναι κάτι κακό που βάζουμε τέτοιες ταινίες συνέχεια!Εγώ πιστεύω πως πρέπει να το πω και δεν ξέρω πως να του το φέρω χωρίς να προσβάλλω ότι δεν κάνει καλό σεξ κτλ..Πολλές φορές σκέφτηκα πως στην αρχή που βάζαμε μουσική κάναμε καλύτερο σεξ και τώρα ποια όχι τόσο καλό από τη στιγμή πού βάζει αυτές τις ταινίες!Και πιστεύω κάνω τα πάντα να τον ικανοποιήσω,πχ βάζω σέξι εσώρουχα μπας και σταματήσει αλλά και πάλι τίποτα… απογοητεύομαι συνέχεια!Στο ερώτημά σας απαντά η ψυχολόγος Μαρία Φωτιάδου. 


Όταν υπάρχει κάτι που μας πειράζει και δεν εκφραζόμαστε δε μιλάμε ειλικρινά, τότε το αποτέλεσμα είναι να δημιουργούνται προβλήματα. Όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα υπάρχουν άτομα που χρησιμοποιούν τις ερωτικές ταινίες στη διάρκεια του σεξ και φυσικά με συνεννόηση και των δυο συντρόφων. Όταν μας ενοχλεί κάτι οτιδήποτε είναι αυτό πόσο μάλιστα για το συγκεκριμένο θέμα που μας αναφέρει και δείχνει ότι την ενοχλεί πρέπει να μιλάμε. Οτιδήποτε ερωτικά δεν πρέπει να μας πιέζει, δεν είναι δυνατό από ευχαρίστηση να γίνεται καταπίεση. Να το κάνει άμεσα. Δε χρειάζεται να περιμένει, να του εξηγήσει ότι δεν είναι το ότι εκείνος κάνει κάτι λάθος προσωπικά απλά το συγκεκριμένο θέμα των ταινιών την κάνει να αισθάνεται άβολα και της δημιουργεί ανασφάλεια. Δε χρειάζεται να πιέζεται για τίποτα στη ζωή και αυτό μπορεί να είναι μια αρχή για εκείνη να μάθει δηλαδή να συζητά και να εξηγεί τι είναι εκείνο που την πειράζει. Όταν εξηγείς στον άλλο το πώς νιώθεις και γιατί κάτι σου δημιουργεί αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα τότε και ο άλλος μπορεί να καταλάβει και να σταματήσει την ενοχλητική συνήθεια. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X