Μέσα ο Ομάρ, έξω ο Μήτρογλου

Διαβάστε ακόμα: 
 
 
 
Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί και ο Δημήτρης Διαμαντάκος είναι τα νέα πρόσωπα στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη.
 
Ο Νορβηγός είναι απολύτως καλά μετά τον τραυματισμό του και είναι έτοιμος να ξαναπάρει τη θέση του στην ενδεκάδα. 
 
Ο Διαμαντάκος είναι επίσης ξανά διαθέσιμος και μαζί με τον Μπενίτες και τον Χάρα διεκδικούν τη θέση του βασικού φορ. 
 
Ο Κώστας Μήτρογλου δεν γυμνάστηκε ούτε σήμερα με την ομάδα και έκανε ξανά ατομικό πρόγραμμα όπως και οι Φουστέρ,Μέγιερι. 
 
Εκτός αποστολής έμειναν και οι Μανιάτης (χειρουργήθηκε σήμερα στην Ιταλία από καθηγητή ειδικό στις επεμβάσεις χιαστών), Ντουρμάζ, ενώ από τους παίκτες που δεν έχουν τραυματισμούς αποκλείστηκαν οι Αυλωνίτης, Γιαννούλης, Μπουχαλάκης. 
 
Αναλυτικά: 
 
Με την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης, η οποία διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το αυριανό (16:45) ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, στο γήπεδο Καραϊσκάκη.
 
Οι ποδοσφαιριστές του κ. Περέιρα δούλεψαν επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, το «χτίσιμο» της στρατηγικής από την άμυνα προς την επίθεση και την τακτική. Έκαναν στημένες φάσεις (κόρνερ και φάουλ), ενώ έπαιξαν και δίτερμα.
 
Ο Κώστας Μήτρογλου έκανε ατομικό στο γήπεδο, όπως και οι Νταβίντ Φουστέρ και Μπάλαζ Μέγιερι. Κανονικά γυμνάστηκε εκ νέου ο Ελαμπντελαουί. Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με τον Αστέρα: Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Σαντάνα, Σαλίνο, Μαζουακού, Διαμαντάκος, Χάρα, Φορτούνης, Αφελάι, Μποτία, Μπενίτες, Κασάμι, Ντομίνγκεζ, Σιόβας, Ντοσεβί.

Σχετικά άρθρα