Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Άνδρας: 7 σημάδια ότι θα κάνει καλό σεξ
Άνδρας: 7 σημάδια ότι θα κάνει καλό σεξ thumbnail

Άνδρας: 7 σημάδια ότι θα κάνει καλό σεξ

Μπορεί μια γυναίκα να καταλάβει αν ο άνδρας που μόλις γνωρίζει είναι καλός εραστής; Πολύ δύσκολο μιας και ο ερωτισμός είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων πολλοί από τους οποίους δε γίνονται εμφανείς με την πρώτη ματιά. Χρειάζεται να γνωρίσεις πιο καλά τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά του για να καταλάβεις σε ποια κατηγορία εραστή είναι πιο πιθανόν να ανήκει. Ωστόσο, κάποιες έρευνες αναδεικνύουν κατά καιρούς μικρές λεπτομέρειες στις κινήσεις και στη συμπεριφορά των καλών εραστών. Αυτές τις λεπτομέρειες συγκέντρωσε η βρετανική εφημερίδα Daily Mail και μας τις παρουσιάζει.


Ο καλός εραστής


1. Τρώει τα νύχια του
Οι άνθρωποι που τρώνε τα νύχια τους λένε ότι ωθούν τον εαυτό τους στα άκρα και πολλές φορές οι αντιδράσεις τους χαρακτηρίζονται από έντονο πάθος. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι οι άνδρες αυτοί είναι εξίσου παθιασμένοι και στο κρεβάτι.


2. Έχει σκύλο


Είναι ένδειξη τρυφερότητας και στοργής- ο τρυφερός άνδρας μπορεί να καταλάβει καλύτερα τις ανάγκες της γυναίκας, άρα και τις ερωτικές και να την ικανοποιήσει καλύτερα. Γι΄αυτό και πολλές γυναίκες γοητεύονται στην εικόνα ενός άνδρα που περιποιείται και αγαπά τον σκύλο του.


3. Μυρίζει υπέροχα
Η μυρωδιά είναι ένας από τους βασικούς δείκτες έλξης. Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι από τη μυρωδιά μπορείς να αναγνωρίσεις αν ταιριάζεις με κάποιον ή όχι. Από την άλλη μεριά το να είναι καθαρός ένας άνδρας να περιποιείται το σώμα του και να ακολουθεί τους κανόνες υγιεινής δείχνει ότι σέβεται και περιποιείται τον εαυτό του άρα και τη γυναίκα που έχει δίπλα του 


4. Στέκεται ίσια


Η στάση του σώματος δείχνει πολλά για τον δυναμισμό και την αυτοεκτίμηση του άνδρα. Το να στέκεται ίσια δείχνει ότι πιστεύει στον εαυτό του και οι γυναίκες το εκτιμούν πολύ αυτό το χαρακτηριστικό στον άνδρα.


5. Δεν φοβάται να αυτοσαρκαστεί


Σημάδι ότι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, δεν είναι νάρκισσος και μάλλον θα αφήνει τον εαυτό του ελεύθερο να εκφραστεί και στο σεξ.


6. Έχει ευέλικτους αντίχειρες
Στην αρχαία Κίνα πίστευαν ότι όσο πιο ευέλικτος ήταν ο αντίχειρας κάποιου τόσο πιο περιπετειώδης εραστής ήταν.  Αν δυσκολεύεσαι να τραβήξεις τον αντίχειρα μακριά από το υπόλοιπο χέρι, πιθανότατα να έχεις να κάνεις με έναν συντηρητικό εραστή. Όσο πιο πολύ λυγίζει όμως, τόσο πιο ευλύγιστος θα είναι και αυτός που σε ενδιαφέρει.


7. «Μιλάει» με τα χέρια του
Αν συνηθίζει να κάνει μεγάλες και δραματικές κινήσεις, είναι σημάδι ότι μάλλον πρόκειται για άνθρωπο με άνεση στην έκφραση. Το πιο πιθανόν είναι ότι θα λειτουργεί απελευθερωμένα στο σεξ και θα έχει την ικανότητα να απελευθερώσει και τη γυναίκα.,


dailymail.co.uk

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X