Δυάδα από Λιμπερταδόρες

Εύκολο ταμείο πήγαμε χθες το βράδυ, καθώς πέρασε το «διπλό» της Ράσινγκ (νίκησε 2-0 την Σπόρτινγκ Κριστάλ) και ήρθε από το ημίχρονο (1-1) το goal στο Δε Στρόνγκεστ –Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε (5-3). Ακολουθούμε την πάγια τακτική μας και απόψε. Μένουμε μακριά από τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ (Μπάρτσα – Σίτι και Ντόρτμουντ – Γιουβέντους) και ασχολούμαστε με το αγαπημένο μας Λιμπερταδόρες.
178   ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ – ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ      1               1,75 (Bet365)
Αναμέτρηση για τον 7ο όμιλο του Λιμπερταδόρες. Η γηπεδούχος βρίσκεται στην 3η θέση με 4 βαθμούς και η φιλοξενούμενη στην 1η με 7. Μονόδρομος η νίκη για την Εστουδιάντες, καθώς την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Ατλέτικο Νασιονάλ η οποία δεν… καταλαβαίνει από έδρες. Εκανε rotation με την Αρχεντίνος προκειμένου να είναι έτοιμη για το αποψινό παιχνίδι. Στην έδρα της έχει μέχρι τώρα «2 στα 2» στο Λιμπερταδόρες (συμπεριλαμβανομένου και του αγώνα με την Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε στον προκριματικό γύρο). Η Λιμπερτάδ από την άλλη, ακόμη και να χάσει δεν θα της κοστίσει. Την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Μπαρτσελόνα Γκ. και με νίκη θα βρεθεί πολύ κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση έχοντας 6-3-1 στα τελευταία 10 παιχνίδια, αλλά αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα όταν επισκέπτεται αργεντίνικο έδαφος. Συνολικά μετράει 4-2-10 με 12-25 γκολ παθητικό. Η αντίπαλός της έχει πολύ καλή άμυνα, δεν βλέπουμε την ίδια να σκοράρει, οπότε, λογικά, θα είμαστε καλυμμένοι και με ένα γκολ της Εστουδιάντες.
180   ΝΤΕΠ. ΤΑΤΣΙΡΑ – ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ       GOAL       1,60 (Bet365)
Αναμέτρηση για τον 8ο όμιλο του Λιμπερταδόρες. Η γηπεδούχος είναι ουραγός με 1 βαθμό, η φιλοξενούμενη βρίσκεται στην 3η θέση με 4 πόντους. Κίνητρο ουσιαστικά έχει μόνο η Γκουαρανί, ιδίως μετά την ήττα χθες το βράδυ της Κριστάλ από τη Ράσινγκ με 2-0. Παρόλα αυτά, δεν θα πάμε σε σημείο. Θα προτιμήσουμε το goal. Αυτό παρουσιάστηκε στο μεταξύ τους ματς το μακρινό 2009 (2-1 υπέρ της Τατσίρα). Επίσης, η γηπεδούχος έχει «4 στα 4» φέτος στον θεσμό, αλλά και 12 στα τελευταία 14 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Η φιλοξενούμενη από την άλλη, μετράει 3 σε ισάριθμα παιχνίδια στο Λιμπερταδόρες και 21 στα τελευταία 25 ματς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης! Θεωρούμε ότι ο αποψινός αγώνας ξεκινάει από το 1-1, οπότε το goal έχει μεγάλη τύχη!

Σχετικά άρθρα