Πετράκης: «Στη μνήμη του Βαγγέλη…»

Στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη αφιέρωσε ο Γιάννης Πετράκης τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Πλατανιά στους “Ζωσιμάδες”.
Οι δηλώσεις του:
«Αφιερώνουμε τη νίκη στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη όπως επίσης στην οικογένειά του. Δεν φτάνουν βέβαια μόνο οι αφιερώσεις. Το πιο σημαντικό είναι να υπάρξει μέριμνα για να μην υπάρξουν άλλα τέτοια περιστατικά».
Για την αμφισβήτηση της κρητικής λεβεντιάς: «Είμαι πολύ περήφανος που είμαι Κρητικός. Έχουμε πάρα πολλά πράγματα να δείξουμε ως περιοχή. Όπως σε όλες τις κοινωνίες υπάρχουν καλά ή κακά, έτσι υπάρχουν κι αυτές οι συμπεριφορές. Είναι στη μέριμνα ή στη φροντίδα των Κρητικών να μην αναδεικνύουμε τέτοιου είδους συμπεριφορές αλλά τα χαρακτηριστικά που πιστεύουμε ότι μας διακρίνουν».
Για το ματς: «Το πιο σπουδαίο σήμερα για μας ήταν η προσπάθεια του δεύτερου ημιχρόνου και οι τρεις βαθμοί που πήραμε. Παίζοντας με μια ομάδα που έχει ποιότητα υλικού και ήταν με την πλάτη στον τοίχο, εμείς δεν υπήρχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο άλλαξε η εικόνα μας, πετύχαμε ένα γκολ, δημιουργήσαμε και προϋποθέσεις για άλλα αλλά και ο Πλατανιάς είχε μια σπουδαία ευκαιρία στο τέλος που αν την έκανε γκολ δε θα μπορούσαμε να αντιδράσουμε. Υπάρχουν πάρα πολύ παράγοντες που δημιουργούν την καλή ή την κακή εικόνα. Για μένα το σημαντικότερο είναι ότι υποτιμήσαμε το παιχνίδι στο α’ ημίχρονο. Δεν μπαίναμε δυνατά στις προσωπικές μονομαχίες».

Σχετικά άρθρα