Αρχική / Σεξ / Άνδρας / Πώς καταλαβαίνεις αν είναι άπιστος από τα χέρια
Πώς καταλαβαίνεις αν είναι άπιστος από τα χέρια  thumbnail

Πώς καταλαβαίνεις αν είναι άπιστος από τα χέρια

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να καταλάβει μια γυναίκα εάν ο σύντροφός της είναι πιστός: Μπορεί να τον ρωτήσει –που είναι μάλλον και το πιο λογικό- αλλά μπορεί και να αρχίσει να ψάχνει αποδείξεις που να επιβεβαιώνουν τις υποψίες της.


Μια νέα έρευνα του πανεπιστημίου της Οξφόρδης δίνει τέλος σε όλες τις απορίες των γυναικών σχετικά με την απιστία, επιδεικνύοντας έναν γρήγορο, αποτελεσματικό και σίγουρα αστείο τρόπο για να εξακριβώσει κανείς εάν ο σύντροφός του δεν έχει μονογαμικές τάσεις.


Η απάντηση, σύμφωνα με τους ερευνητές, βρίσκεται στον παράμεσο του δεξιού χεριού, το δάχτυλο, δηλαδή, που φοράμε τη βέρα. Οι επικεφαλής της έρευνας εξέτασαν 1,314 ανθρώπους, από τους οποίους 572 ήταν άντρες και 742 γυναίκες- και ανακάλυψαν ότι όσοι είχαν παράμεσο πιο μακρύ από τον δείκτη είχαν περισσότερες πιθανότητες να είναι άπιστοι στη ζωή τους. Αυτό συμβαίνει γιατί το μήκος του παράμεσου σχετίζεται άμεσα με την ποσότητα τεστοστερόνης στην οποία εκτέθηκε κάποιος όσο βρισκόταν στην κοιλιά της μητέρας του.


Σύμφωνα με τους επιστήμονες οι άνθρωποι έχουμε την τάση είτε να είμαστε πιστοί είτε άπιστοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αν όντως ο παράμεσος είναι πιο μακρύς από τον δείκτη μας είμαστε απαραίτητα και άπιστοι. Το μήκος των δαχτύλων μας, εξάλλου, καθορίζεται πριν γεννηθούμε, ενώ κατά τη διάρκεια της ζωή μας επηρεαζόμαστε από πάρα πολλά ερεθίσματα που μπορεί να μας κάνουν μονογαμικούς ή πολυγαμικούς. Το διαβάσαμε στην εφημερίδα Καθημερινή

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X