Αρχική / More / Αθλητικά / «Το ΟΑΚΑ είναι το σπίτι μας»
«Το ΟΑΚΑ είναι το σπίτι μας» thumbnail

"Το ΟΑΚΑ είναι το σπίτι μας"

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός καλεί τους οπαδούς οι οποίοι θα βρεθούν την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών του Ντούσκο Ιβάνοβιτς χωρίς συμπεριφορές, οι οποίες μπορούν να βλάψουν την ομάδα.
Η ανακοίνωση:
«Φίλοι του Παναθηναϊκού
Επιθυμία μας είναι να είμαστε πρώτοι σε όλους τους τομείς. Γι’ αυτό προσπαθούμε και είμαστε σίγουροι ότι κι εσείς αυτό θέλετε.
Με αυτό το δεδομένο πρέπει να σκεφτούμε όλοι ότι το ΟΑΚΑ είναι το σπίτι μας. Κι έτσι ακριβώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε: Σα να είμαστε στο σπίτι μας.
Να δημιουργούμε μοναδική ατμόσφαιρα, που θα δίνει ώθηση στους παίκτες μας, με τη φωνή μας, με τις σημαίες μας αλλά να μη γινόμαστε μάρτυρες δυσάρεστων καταστάσεων και γεγονότων που επιφέρουν σημαντική ζημιά στην ΚΑΕ.
Έχουμε τη δυνατότητα να δείξουμε την αγάπη μας με το σωστό τρόπο και όχι με τον λανθασμένο, που πέρα από τα αγωνιστικά προβλήματα προκαλεί και οικονομική ζημιά στην ΚΑΕ με τα συνεχόμενα πρόστιμα.
Θα πρέπει όλοι να προστατέψουμε την ομάδα μας και το σπίτι μας.
Να πούμε ένα δυνατό ΟΧΙ σε κάθε ενέργεια, μεγάλη ή μικρή, που θα βλάψει το προφίλ της ομάδας και θα επιφέρει οικονομική ζημιά.
Να απομονώσουμε εκείνους τους ελαχιστότατους που δεν σκέφτονται το μέγεθος του προβλήματος που δημιουργούν και κυρίως ότι με τον τρόπο αυτό ΔΕΝ αγαπάς την ομάδα σου.
Να είμαστε συνεργάσιμοι κατά τη διάρκεια της παρουσίας μας στο ΟΑΚΑ σε ό,τι μας ζητηθεί για την άνεση και την ασφάλεια όλων μας.
Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας και τη βοήθεια που προσφέρετε στην ομάδα και σας ζητούμε να δείξετε με τον τρόπο σας ότι ο Παναθηναϊκός είναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ.
Διότι ο Παναθηναϊκός είναι ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ».

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X