«Λαϊκά δικαστήρια» στη Ρόμα (pics)

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στην Ρόμα, μετά τη νέα αποτυχία των «τζιαλορόσι» και τον αποκλεισμό της ομάδας τους στο Γιοροπα Λιγκ με 0-3 από την Φιορεντίνα! Ο κόσμος της ομάδας εξέφρασε την δυσαρέσκειά του από το ημίχρονο, όταν και διαμορφώθηκε το τελικό σκορ, και πολλοί οπαδοί αποχώρησαν από τις κερκίδες. Το κλίμα είναι στην ιταλική ομάδα είναι εξαιρετικά βαρύ. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Φρανσέσκο Τότι, ο Ντε Ρόσι αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες πήγαν στο πέταλο με τους φανατικούς, όταν το κλίμα… μύριζε μπαρούτι, για να καθησυχάσουν τον κόσμο!
Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, η αστυνομία συναντήθηκε μετά το τέλος του ματς με στελέχη της ομάδας και αποφασίστηκε να μην γίνει επιβίβαση των παικτών στο πούλμαν και να μην επιστρέψει η αποστολή στο αθλητικό κέντρο της Τριγκόρια για να πάρουν τα αυτοκίνητα τους. Έτσι, οι παίκτες επέστρεψαν άμεσα στα σπίτια τους, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Μετά τον αγώνα κυκλοφόρησαν διάφορές φήμες για το μέλλον του Ρούντι Γκαρσιά, αλλά ο αθλητικός διευθυντής της Ρόμα, Βάλτερ Σαμπατίνι, τον κάλυψε. «Εγώ φταίω, η ομάδα χρειαζόταν τον Γενάρη ενίσχυση ειδικά στην επίθεση και δεν το έκανα», είπε και συμπλήρωσε: «Δεν παραιτούμαι, όμως, δεν θα αποδράσω τώρα, υπάρχει ο στόχος της 2ης θέσης και τα παιδιά, για τα οποία είμαι περήφανος, θα τα δώσουν όλα για να επιτευχθεί».

Σχετικά άρθρα