Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Παρασκευή 20/3: Αποχαιρετώντας το φθαρτό από τον Μάνο Μηκίδη
Παρασκευή  20/3:  Αποχαιρετώντας το φθαρτό από τον Μάνο Μηκίδη thumbnail

Παρασκευή 20/3: Αποχαιρετώντας το φθαρτό από τον Μάνο Μηκίδη

Σήμερα  έχουμε ολική έκλειψη Ηλίου  ακριβώς 11:36 πμ., στις 29.27' του ζώδιου των Ιχθύων συνοδευόμενη από την Νέα Σελήνη  που στην συγκεκριμένη  φάση  ονομάζεται Υπερσεληνη καθώς η θέση της Σελήνης βρίσκεται σε πολύ κοντινή τροχιά στην Γη..

Αλλά τι είναι Ηλιακή  Έκλειψη ;

Έχουμε Ηλιακή έκλειψη όταν η Σελήνη παρεμβάλλεται ανάμεσα στην Γη και τον Ήλιο (κάτι που μπορεί να συμβεί μόνο όταν έχουμε Νέα Σελήνη).

Λογω του φαινόμενου (ο Ήλιος σύμβολο ζωτικότητας ,δημιουργίας  καλύπτεται..) χιλιαδες χρονια τωρα  ο άνθρωπος γέμιζει με φόβο και προλήψεις  στην θεα του..

Η αλήθεια είναι ότι οι ηλιακές εκλείψεις επηρεάζουν τα θέματα και τα ζητήματα του ζωδίου στις οποίες τελούνται. Είναι το σημείο που σηματοδοτει ουσιαστικά ένα μεγάλο ξεκίνημα ή μία αλλαγή στην ζωη μας…

Ποσό μάλλον που η σημερινή έκλειψη  συμβαίνει σε μια ΑΝΑΙΡΕΤΙΚΗ ΜΟΙΡΑ (ο  όρος  "αναιρετική μοίρα" αναφέρεται στην  τελευταία μοίρα κάθε ζωδίου, όπου είναι η 29η μοίρα) γεγονός που σημαίνει   το κλείσιμο ενός κύκλου, την ολοκλήρωση μιας κατάστασης , το τέλος  μιας περιόδου ,το ξεκαθάρισμα των θεμάτων που εκκρεμούσαν…

Το σημερινό φαινόμενο  επηρεάζει κυρίως :

1)    τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι , Ιχθύες) των τελευταίων ημερών που καλούνται να κάνουν τις απαιτούμενες αλλαγές.. επίσης όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στην τελευταία μοίρα των μεταβλητών ζωδίων.

2)     τα παρορμητικά ζώδια (Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι) των πρώτων ημερών και ειδικά ευνοϊκά τους Καρκίνους και Σκορπιούς φέρνοντας εύνοια σε αλλαγές που σχεδιάζουν..

3)    Ταύρους και Αιγόκερους ‘’ τροφοδοτώντας’’ με ενεργεια και ευκαιρίες τα νέα ξεκινήματα τους.

Τα γεγονοτα που φέρει μαζί της η ηλιακή έκλειψη του Μαρτίου θα χουν διάρκεια 4 ετών. Έτσι τα αστρολογικά γεγονότα αυτής της έκλειψης θα εκδηλωθούν  εως και τις αρχες του 2019..

Αξιοσημείωτο είναι ότι σε λίγες ώρες έχουμε και την εαρινή Ισημερία γεγονός που δηλώνει την έναρξη μιας φωτεινής – αισιόδοξης περιόδου μετά το κλείσιμο των κύκλων..

Όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν με μέθοδο και σκληρή δουλειά όπως δηλώνει και ο κραδασμός της ημέρας 4 (2+0+3+2+0+1+5=….=4 )… με έναν τρόπο ήρεμο και ‘’συνενωτικό’’  αφού βρισκόμαστε σήμερα σε μέρα Αφροδίτης..

Νέα αφετηρία λοιπόν από σήμερα αφού το 20 είναι ο αριθμός της AΦΥΠΝΙΣΗΣ…

Οποιος έχει γεννηθεί στο 20(κάθε μήνα) έχει όλες τις υπερβολές του ''2'' καθώς το ''0''  πάντα  πολλαπλασιάζει τις ιδιότητες του αριθμού που ακολουθει…. Αίσθηση φιλίας, αίσθηση συντροφικότητας, εύκολα επιλεγεί να ζει στα άκρα, απογοητεύει ή πληγώνει ανάλογα. 

Είναι μια μέρα κατά την οποία η σταθερότητα του χαρακτήρα σας, η πειθαρχία και η επιμονή σας θα ανταμειφθεί. Η δουλειά σας αναγνωρίζεται και τα κέρδη σας αυξάνουν. Πολύτιμος βοηθός ενδέχεται να είναι ένας άντρας που θα σας στηρίξει και θα σας καθοδηγήσει.

Ας απολαύσουμε το φυσικό φαινόμενο και ας προχωρήσουμε με αισιοδοξία στο ΝΕΟ που ερχεται…

 
Μάνος Μηκίδης
Αριθμολόγος- Μαθηματικός
Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X