Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας – Πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη – Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύες τα ερωτικά σου;
Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας - Πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη - Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύες τα ερωτικά σου;  thumbnail

Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας – Πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη – Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύες τα ερωτικά σου;

Κριός
Ελεύθερος/η: Λίγο πριν ο Ήλιος περάσει στο ζώδιό σου και καλωσορίσουμε κι επίσημα την Άνοιξη έχουμε μια Νέα Σελήνη – Ηλιακή έκλειψη που βέβαια εσένα δε σε επηρεάζει άμεσα αλλά θα είναι επιβαρυντική για την ψυχολογία σου ίσως γιατί καλείσαι να βάλεις ένα οριστικό τέλος σε ένα κεφάλαιο της ερωτικής σου ζωής και να προχωρήσεις σε κάτι καινούργιο.
Σε σχέση: Αλλάζουν τα δεδομένα στα εργασιακά σου κι ίσως αναγκαστείς να προσαρμοστείς σε αυτά στερώντας αρκετό χρόνο τόσο για πράγματα που έκανες για σένα όσο κι από το ταίρι σου.


Ταύρος
Ελεύθερος/η: Με τη Νέα Σελήνη-έκλειψη να γίνεται στον 11ο ηλιακό οίκο σου είναι πολύ πιθανό να βάλεις ένα στοπ σε κάποιες φιλικές σου σχέσεις, αν διαπιστώσεις ότι μάλλον έχεις γίνει εκμεταλλευόμενο είδος. Επηρεασμένος/η κι από κάποια άλλα γεγονότα ίσως επιλέξεις να κρατήσεις αποστάσεις κι από ένα πρόσωπο που σου άρεσε αλλά τώρα δεν βλέπεις να υπάρχει εξέλιξη.
Σε σχέση: Η ενασχόλησή σου με μια ομάδα ή ένα ενδιαφέρον ίσως γίνει η αφορμή για διαμάχες και παράπονα από το σύντροφό σου ότι σε έχουν απορροφήσει πλήρως και δεν ενδιαφέρεσαι για τίποτα άλλο.


Δίδυμοι
Ελεύθερος/η: Δεν μπορείς να χαλαρώσεις με αυτή τη Νέα Σελήνη – έκλειψη και κρατάς τις επιφυλάξεις σου ακόμα και για ένα άτομο που θα εμφανιστεί στο δρόμο σου. Παρά τα συναισθήματα που τρέφεις γι' αυτό θα είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η σε πράξεις και λόγια προσπαθώντας να περάσεις τα μηνύματα που θέλεις εσύ γι' αυτό δεν θα υπάρχει αυθορμητισμός από την πλευρά σου και γρήγορα θα σε κουράσει.
Σε σχέση: Προσπάθησε να δεις από μια άλλη ματιά μια επαγγελματική πρόταση που ίσως σου γίνει και ερεύνησέ τη αρκετά πριν την αποδεχτείς γιατί οι συνέπειες της μπορεί να επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό τη σχέση σου, εκτός από σένα.


Καρκίνος
Ελεύθερος/η: Τα απόνερα αυτής της Νέας Σελήνης θα παρασύρουν κι εσένα γιατί θα αντιληφθείς ότι έχεις καταπιεστεί αρκετά από τη γνώμη συγγενών και γνωστών σου και επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό ακόμα και τις ερωτικές επιλογές σου. Επειδή όμως εσύ είσαι αυτός/η που στο τέλος λούζεται τις συνέπειες, θα αποφασίσεις να ακολουθήσεις το δρόμο της καρδιάς σου κι ας έρχεται σε κόντρα μαζί τους.
Σε σχέση: Ο σύντροφός σου ίσως ζητήσει να αραιώσεις τις επαφές ή τις πολλές συζητήσεις για τα προσωπικά σας με κάποια άτομα του περιβάλλοντός σου γιατί παίρνουν θάρρος και του κάνουν και συστάσεις.


Λέων
Ελεύθερος/η: Συγκρατημένη αισιοδοξία σου δημιουργεί αυτή η Νέα Σελήνη – έκλειψη και αυτό γιατί ενώ έχεις κάποιες θετικές ενδείξεις για ένα άτομο που σου αρέσει, παράλληλα έχεις και μια φοβία, μήπως κάτι στραβώσει στην πορεία. Γι' αυτό, προκειμένου να αποτρέψεις δυσάρεστες συνέπειες θα προχωρήσεις βήμα-βήμα και με οδηγό τη διαίσθησή σου.
Σε σχέση: Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις και διαφωνίες ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου γιατί ο χειρισμός μιας υπόθεσης που αφορά στα οικονομικά σας είναι κατά τη γνώμη σου άστοχος ή τολμηρός και φοβάσαι μήπως εκτεθείτε.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Ίσως επιδείξεις μεγαλύτερη κατανόηση και συγχωρητική διάθεση προς τους άλλους και ακριβώς αυτή σου η στάση θα είναι που θα σε κάνει πιο προσεγγίσιμο/η στο άλλο φύλο. Εντούτοις καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/η μη σε πιάσει η λύπηση και γίνεις θύμα της.
Σε σχέση: Η Νέα Σελήνη-έκλειψη στον 7ο οίκο σου, στους Ιχθύες σε βάζει σε μια διαδικασία ενεργής συμμετοχής, όχι μόνο σε πρακτικά που έτσι κι αλλιώς έχεις αλλά κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο αφού θα νιώσει ότι η βελτίωση της σχέσης πρωτίστως προέρχεται από αυτά που αισθάνεσαι για το σύντροφό σου.


 Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/EROTIKH-ASTROLOGIA/erotiko-oroskopio/item/71654-erotiko-oroskopio-20-3#ixzz3UuvVFUw4

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X