Ευκαιρία για την Τουρ

113. ΝΙΜ-ΤΟΥΡ 2 2.50
Οι εξελίξεις ήταν αρνητικές για τη γηπεδούχο η οποία στο τέλος της σεζόν θα υποβιβαστεί στη Νασιονάλ λόγω εμπλοκής της σε στημένους αγώνες της περσινής περιόδου. Η διοίκηση θα προχωρήσει σε έφεση ωστόσο οι πιθανότητες να αλλάξει η απόφαση είναι ελάχιστες. Με το ηθικό στα τάρταρα οι γηπεδούχοι είναι πολύ πιθανό να εμφανίσουν κακή αγωνιστική εικόνα στο αποψινό ματς το οποίο αποτελεί σημαντική ευκαιρία ανάκαμψης για την φιλοξενούμενη. Η Τουρ μετά το 1-1 που παραχώρησε στη Μπρεστ την περασμένη εβδομάδα -ήταν η τρίτη ισοπαλία σε έξι ματς- μείωσε στους τρείς βαθμούς τη διαφορά από τη γραμμή του υποβιβασμού και διατηρεί βεβαίως τις ελπίδες της για την παραμονή στην Λιγκ 2. Εχει καλή παράδοση η φιλοξενούμενη στο “Λε Κοστιέρ” με μία μόνο ήττα την τελευταία δεκαετία σε σύνολο επτά αγώνων.

116. ΣΟΣΟ-ΣΑΤΟΡΟΥ ΟΒΕΡ 1.90
Η απόδοση του όβερ εξιτάρει σε αυτή την αναμέτρηση όπου υπάρχει φαβορί κι αυτή είναι η Οσέρ. Η άνοδος δεν είναι απαγορευτικό όνειρο για την ομάδα της Βουργουνδίας άλλωστε απέχει έξι βαθμούς από την τρίτη θέση. Θα αγωνιστεί επιθετικά με στόχο να καλύψει το χαμένο έδαφος από την ήττα της περασμένης αγωνιστικής στην έδρα της Οσέρ και μπορεί να το πετύχει κόντρα σε μια απογοητευμένη αντίπαλο. Η Σατορού αφού κατάφερε να χάσει την προηγούμενη αγωνιστική στο εξάποντο από την Αρλ με 2-1 κι ενώ προηγούνταν έως το 79′ είναι άξια της μοίρας της. Θα έχει επιπρόσθετα και την απώλεια του βασικού στόπερ Μπουκάνζι η φιλοξενούμενη που έρχεται από τέσσερα διαδοχικά όβερ, ματς στα οποία δέχτηκε 12 τέρματα!

126. ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ-ΜΠΑΝΙΚ 1 1.55
Είναι σε καλή κατάσταση η γηπεδούχος που διατηρεί με άνεση έως τώρα την τέταρτη θέση η οποία οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ της ερχόμενης περιόδου. Δυνατή εντός με απολογισμό 7-1-2 χάριν κυρίως της αποτελεσματικής επίθεσης, άλλωστε έχει πετύχει εντός 23 γκολ και είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας μαζί με την πρωτοπόρο Βικτόρια Πλζεν. Το ηθικό στα ύψη μετά τη σπουδαία νίκη στο 93′ με 4-3 στην Πράγα επί της Σλάβια. Απεναντίας η Μπάνικ μακριά από την Οστράβα χάνεται γι αυτό άλλωστε δεν διεκδικεί τίποτα φέτος. Μεγάλο το πρόβλημα στο γκολ, μόνο τυχαίο δεν είναι ότι είναι ουραγός στη σχετική λίστα με τα λιγότερα τέρματα εκτός έδρας. Με πέντε γκολ σε 10 ματς εκτός δεν μπορεί να έχει ελπίδες για κάτι καλό στο “Μέστσκι”. Η Μπόλεσλαβ μετρά πέντε σερί νίκες επί της Μπάνικ από το 2010 και έπειτα.

Σχετικά άρθρα