Αρχική / More / Αθλητικά / Η κοινωνική δράση του Ολυμπιακού
Η κοινωνική δράση του Ολυμπιακού thumbnail

Η κοινωνική δράση του Ολυμπιακού

Όπως έγραψε σήμερα στη σελίδα του στο facebook ο Κώστας Καραπαπάς:
 
«Μου έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα ένας φίλος του ΠΑΟΚ, ο Βασίλης Τρ. ο οποίος μου μίλησε για το θέμα της εκπομπής «Πάμε πακέτο» και για ένα παιδί που συγκίνησε όλο τον κόσμο και είπε στην εκπομπή ότι ονειρεύεται ένα παιχνίδι στο Καραϊσκάκη για να δει τον Ολυμπιακό μας.
 
Εκτός από τον Βασίλη μου έχουν στείλει πολλοί άλλοι, αδέρφια μας, μήνυμα για την συγκεκριμένη περίπτωση.
 
Θέλω να σας ενημερώσω ότι ήδη έχουμε επικοινωνήσει με την εκπομπή και προφανώς θα κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο του παιδιού! Και ο Αλέξανδρος θα γνωρίσει και τον αγαπημένο του Κώστα Μήτρογλου»
 
 
Την Παρασκευή η πειραϊκή ΠΑΕ πιστή στην κοινωνική της προσφορά, παρέδωσε παλέτες με χαρτοκιβώτια που περιείχαν τρόφιμα στον Δήμο Πειραιά και που φυσικά είχαν προορισμό άπορους πολίτες που χρειάζονται βοήθεια για την σίτιση τους.
 
Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται σε μια σειρά ενεργειών που έχει προγραμματίσει για τους επόμενους μήνες η ΠΑΕ Ολυμπιακός και που έχει στόχο την ανακούφιση των ευπαθών ομάδων της κοινωνίας.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X