Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Η σπαρακτική επιστολή της οικογένειας Γιακουμάκη
Η σπαρακτική επιστολή της οικογένειας Γιακουμάκη thumbnail

Η σπαρακτική επιστολή της οικογένειας Γιακουμάκη

«Εμείς που βρεθήκαμε στη θέση αυτή "που άλλος να μη βρεθεί", ζητούμε από όλους που σέβονται την μνήμη του Βαγγέλη να συμβάλουν με τις πράξεις τους στην καταδίκη και την εξάλειψη όλων των μορφών βίας», αναφέρουν, μεταξύ άλλων, ο Ανδρέας και η Μαρία Γιακουμάκη, οι γονείς του αδικοχαμένου 20χρονου φοιτητή.


Στην επιστολή που έστειλαν οι γονείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη, προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ευχαριστούν για τη συμπαράσταση όλης της Ελλάδας στον μεγάλο τους πόνο, ενώ παράλληλα κάνουν έκκληση να σιωπήσουν τις πρώτες ημέρες του αβάσταχτου πένθους τους.


Ειδικότερα η επιστολή αναφέρει:


«Αισθανόμαστε την υποχρέωση παρόλο το βαρύ μας πένθος και την οδύνη από τον άδικο χαμό του Βαγγέλη μας, να ευχαριστήσουμε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα την πόλη των Ιωαννίνων για την στήριξη και την απλόχερη συμπαράσταση αυτές τις δύσκολες ώρες αγωνίας και θλίψης.


Ο Βαγγέλης δεν είναι πια μόνο δικό μας παιδί. Έγινε παιδί όλων σας.


Ο άδικος χαμός του παιδιού μας και ο πόνος δεν πρέπει να μας επιτρέψουν να αγνοήσουμε την τεράστια ευθύνη όλων μας αυτή την ώρα, απέναντι σε οποιαδήποτε φαινόμενα βίας, ψυχικής ή σωματικής.


Έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία και Δικαιοσύνη ότι θα κάνουν το καθήκον τους καταδικάζοντας τους ενόχους και δικαιώνοντας τους αθώους.


Εμείς που βρεθήκαμε στη θέση αυτή "που άλλος να μην βρεθεί", ζητούμε από όλους που σέβονται την μνήμη του Βαγγέλη να συμβάλουν με τις πράξεις τους στην καταδίκη και την εξάλειψη όλων των μορφών βίας που θα μπορούσαν να οδηγήσουνε τα παιδιά μας σε απόγνωση και ενδεχομένως σε τραγικά αποτελέσματα.


Η σιωπή με την οποία ο Βαγγέλης αντιμετώπισε την ψυχολογική και σωματική βία όλο αυτό το διάστημα, μας επιβάλει να σιωπήσουμε τουλάχιστον γι αυτές τις πρώτες μέρες πένθους και να ζητήσουμε από όλους σας και ιδιαίτερα από τα ΜΜΕ να σεβαστούν αυτή μας την επιθυμία».


Διαβάστε περισσότερα στο www.enikos.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X