Ιβάν: «Πλήρης στήριξη στον Γεωργιάδη»

Σε ένα μεταβατικό στάδιο για τον ΠΑΟΚ, που η αλήθεια είναι πως απαξιώθηκε στα μάτια των φιλάθλων του, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδης με γραπτή του δηλωση στο επισημο site της ομάδας, τοποθετείται για την απόφαση του να δώσει το χρίσμα του προπονητή στον Γιώργο Γεωργιάδη. Παράλληλα αφήνει να εννοηθεί πως ο Γ.Χ. θα είναι ενεργό μέλος του συλλόγου, ανεξάρτητα με τα αποτελέσματα που θα έρθουν άμεσα. Τονίζει δε πως δεν υπάρχει θέμα Ζόρντι Κρόιφ για τον ΠΑΟΚ. 
 
Ο μεγαλομέτοχος προχώρησε στην παρακάτω δήλωση στο paokfc.gr: «Σε μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή για την ομάδα, αναθέσαμε στον Γιώργο Γεωργιάδη το δύσκολο φορτίο της επίτευξης των στόχων μας. Ο ίδιος υπήρξε εξαρχής ένας από τους στενότερους συνεργάτες μου και του έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη για τις γνώσεις και την εντιμότητά του. Θα έχει την πλήρη υποστήριξη από εμένα και τους συνεργάτες μου στον ΠΑΟΚ γιατί το αξίζει, για την αφοσίωση και την πίστη του στον ΠΑΟΚ και για το ότι δεν αρνήθηκε ποτέ να αναλάβει στα δύσκολα. Είναι δε βέβαιο ότι ο ίδιος θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο μέλλον της ομάδας, το οποίο σχεδιάζεται ήδη.
 
Σ΄ αυτό το πλάνο δεν έχουμε συμπεριλάβει το όνομα του Ζόρντι Κρόιφ, όπως κακώς αναπαράγεται, όσο κι αν σεβόμαστε το όνομα και τις ικανότητές του. Δεν προσεγγίζουμε ποτέ ανθρώπους που ανήκουν σε άλλους συλλόγους, δεν έχουμε μιλήσει και δεν θα μιλήσουμε στο μέλλον. 
Τέλος, είμαι βέβαιος ότι ο Γιώργος και οι ποδοσφαιριστές του έχουν τις ικανότητες να μας ξανακάνουν περήφανους»!

Σχετικά άρθρα