Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Αυτοί είναι οι Έλληνες μεγαλοκαταθέτες της Ελβετίας- Τι δουλειά κάνουν
Αυτοί είναι οι Έλληνες μεγαλοκαταθέτες της Ελβετίας- Τι δουλειά κάνουν thumbnail

Αυτοί είναι οι Έλληνες μεγαλοκαταθέτες της Ελβετίας- Τι δουλειά κάνουν

Τα αποτελέσματα έρευνας για τους Έλληνες με τις μεγαλύτερες καταθέσεις σεελβετικές τράπεζες παρουσιάζει η εφημερίδα Τα Νέα. Από την ανάλυση του συνόλου των στοιχείων που έχουν διαρρεύσει για τους 2.148 πελάτες με ελληνικό ενδιαφέρον προέκυψαν 28 βασικές ομάδες επαγγελματιών και καταθετών: από δημόσιους υπάλληλους, βιομήχανους, και εφοπλιστές έως και αγρότες, νοικοκυρές, γιατρούς, σπουδαστές και άτομα που δηλώνουν ότι δεν έχουν καμία επαγγελματική ιδιότητα.


Η επαγγελματική κατηγορία που συγκεντρώνει τις περισσότερες καταθέσεις ήταν αυτή των ανώτατων στελεχών επιχειρήσεων-συμπεριλαμβανομένων αυτών που δήλωσαν την ιδιότητα του προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου: πάνω από 236.000.000 δολάρια μοιράζονται σε 67 λογαριασμούς, ενώ υπήρχαν και άλλοι 35 λογαριασμοί που εμφανίζονταν μηδενικοί. Αμέσως μετά ακολουθεί η κατηγορία των συνταξιούχων και αυτών που έχουν αποσυρθεί από την επαγγελματική δράση με 225.600.000 δολάρια σε 82 λογαριασμούς και μετά οι εφοπλιστές και ο ναυτιλιακός τομέας με 217.800.000 δολάρια σε 45 λογαριασμούς. Ο μεγαλύτερος αριθμός λογαριασμών εντοπίζεται στην ομάδα των νοικοκυρών με 95 που φιλοξενούν καταθέσεις και 106 μηδενικούς, ενώ ακολουθεί και πάλι η κατηγορία των συνταξιούχων.


Δείτε τους λογαριασμούς:Διαβάστε επίσης:


www.enikos.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X