«Θα είμαι εκεί σε όποια και αν παίζεις Εθνική»

Διαβάστε ακόμα: Αποσύρθηκε ο ΟΦΗ από το πρωτάθλημα
Με αυτό το σύνθημα αλλά και αυτά κατά των Πουλινάκη, Μαχλά, ΕΠΟ και Super League, οι οπαδοί αποχαιρέτησαν στο «Γεντί Κουλέ» τον ΟΦΗ.Λιγοστοί φίλαθλοι του ΟΦΗ, κυρίως στην σκεπαστή εξέδρα, βρέθηκαν στο “Γεντί Κουλέ” για να χειροκροτήσουν τους ποδοσφαιριστές που απέμειναν και πάλεψαν μέχρι τώρα όπως και τον Νίκο Αναστόπουλο. Συνθήματα όπως “Μία ζωή θα είμαι εκεί σε όποια και αν παίζεις Εθνική και αν έπαιζες στον ουρανό θα πέθαινα για να σε δω ΟΦΑΡΑ πόσο σ’αγαπώ”. Συνθήματα κατά της ΕΠΟ και τις Super League αλλά και κατά του νυν προέδρου Νίκου Μαχλά αλλά και του πρώην Μάνθου Πουλινάκη ακούστηκαν αρκετές φορές από τους οποαδούς.
Εκεί και ο Γιάννης Πετράκης, προπονητής του ΠΑΣ Γιάνννινα αλλά και πρώην προπονητής και παίκτης του ΟΦΗ. Το σχόλιό του: «Για μένα ο ΟΦΗ μεγάλο ποδοσφαιρικό μέγεθος, μεγάλη ιδέα. Έχει πετύχει πολλά σημαντικά πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι η χειρότερη μέρα τα τελευταία χρόνια για τον ΟΦΗ. Έγιναν πολλά λάθος πράγματα και έφτασε σε αυτό το σημείο. Δεν ταιριάζει στην κουλτούρα του σωματείου, του κόσμου η κακομοιριά και η μιζέρια. Το πιο σημαντικό είναι ότι όσοι αγαπούν τον ΟΦΗ να οργανώσουν και να μεθοδεύσουν τα πράγματα προς την κατάσταση που πρέπει για να φτάσει ξανά στο σημείο που αξίζει.Να ευχαριστήσω τον κόσμο από την καρδιά μου, έχω προσφέρει λιγότερα από όσα έχω εισπράξει, μακάρι να επιστρέψει άμεσα ο ΟΦΗ εκεί που αξίζει».
«Δεν έχει σημασία να συνεχίσουμε… Μία μεγάλη ομάδα, δυστυχώς, τελειώνει με αυτόν τον τρόπο. Μπράβο στον κόσμο, μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια», τόνισε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης.
Από την πλευρά του, ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος ανέλαβε τις τύχες του ΟΦΗ στην πιο δύσκολη περίοδο της ιστορίας του, επισήμανε: «Όταν ανέλαβα ήμασταν στους 17 βαθμούς. Ήρθε η αφαίρεση βαθμών. Χωρίς αυτήν θα μπορούσαμε να είμαστε τους 26. Παρά όλα τα προβλήματα υπογράφω πως η ομάδα θα μπορούσε να διεκδικήσει την παραμονή της στη Σούεπρ Λίγκα. Δεν είμαι νομικός για να σχολιάσω αυτή την απόφαση», ενώ σχετικά με το αν θα τον βρει στον ΟΦΗ η επόμενη μέρα, σχολίασε: «Κανείς δεν ξέρει πως τα φέρνει η ζωή. Ο ΟΦΗ έχει κόσμο και ιστορία. Είναι στοιχεία που βοηθούν κάθε ομάδα για να προχωρήσει».

Σχετικά άρθρα