Χωρίς τρεις αλλά με Πράνιτς και Λαγό

Χωρίς τους τιμωρημένους Μάρκους Μπεργκ, Κάρλος Ζέκα και Χρήστο Δώνη αλλά με τον Ντάνιελ Πράνιτς και τον Τάσο Λαγό στην αποστολή, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 19.30 τη Βέροια εκτός έδρας.

Ο κροάτης χαφ επανέρχεται σε αποστολή των Πρασίνων για πρώτη φορά έπειτα από δύο παιχνίδια καθώς απουσίασε απέναντι σε Εργοτέλη και Ατρόμητο, ενώ ο έλληνας αμυντικός μέσος αισθάνθηκε καλύτερα μετά το χτύπημα που δέχθηκε στον αστράγαλο από τον Πίτου Γκαρσία την περασμένη Τετάρτη και προπονήθηκε κατά τη διάρκεια του Σαββάτου θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του προπονητή Γιάννη Αναστασίου. Επίσης, επανέρχεται και ο Γκόρντον Σίλντενφελτ, ο οποίος εξέτισε ποινή δύο αγωνιστικών.

Ο Μπεργκ και ο Μπερίσα αναχώρησαν για τη Σουηδία προκειμένου να ενσωματωθούν στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της χώρας τους, κάτι που θα συμβεί από Δευτέρα και με τους υπόλοιπους διεθνείς.

Το πρόγραμμα των Πρασίνων περιελάμβανε ασκήσεις πέντε εναντίον δυο, δίτερμα και εξάσκηση στα τελειώματα.

Αναλυτικά στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Μέντες, Λαγός, Ντίνας, Πράνιτς, Μαυρίας, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης και Νίνης.

Σχετικά άρθρα