Χοντρά ξεφωνητά προς όλους!

 
«Χάθηκε» η μπάλα στον ΠΑΟΚ. Η νέα τριάρα, ο τρόπος με τον οποίον απέδωσε η ομάδα παρά την πρόσφατη αλλαγή προπονητή, η εικόνα που δείχνει ο Δικέφαλος προβληματίζει. Και αυτή η εικόνα, έδωσε το δικαίωμα στους οπαδούς που βρέθηκαν στην Κομοτηνή, να βάλουν κατά πάντων. Κανείς δεν ξέφυγε από την μήνη των οπαδών. Οι παίκτες, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, ο Σαββίδης για τον οποίον οι οπαδοί φώναξαν σύνθημα πως: «Σου τρωνε τα φράγκα». Σαν να λένε, κάνε κάτι, αν συνεχίσει έτσι η κατάσταση θα ρίξεις κι άλλα εκατομμύρια ευρώ στο βαρέλι που δεν έχει «πάτο».
 
Η απαξίωση του ΠΑΟΚ δεν έχει προηγούμενο. Είναι πρωτοφανές αυτό που συμβαίνει. Ούτε στα χρόνια που διοικούσε ο Βουλινός και οι φίλαθλοι απείχαν μαζικά από το γήπεδο, δεν παρουσίαζε αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ τέτοια οικτρή εικόνα. Τέτοια απαξίωση. Η νέα τριάρα αποδεικνύει πως ο ΠΑΟΚ νοσεί. Και αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα, αυτή η σεζόν θα «πεταχτεί στα σκουπίδια». 
 
Οι οπαδοί, παρά τις έντονες αποδοκιμασίες, στον πρόεδρο της ΠΑΕ, στους παίκτες (βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα, φώναζαν), στον Τζαβέλα από την στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι, στον Σαββίδη, αποχώρησαν από το γήπεδο της Κομοτηνής χωρίς να δημιουργήσουν το παραμικρό επεισόδιο. Την πίκρα τους, την έβγαλαν με τα συνθήματα που φώναξαν. Το θέμα, είναι, εάν έγιναν αντιληπτά τα μηνύματα που έστειλαν. Γιατί, αυτός ο ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι.

Σχετικά άρθρα