Αναζητεί επιστροφή στις νίκες

Σε μια κακή παρένθεση θέλουν να μετατρέψουν την ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις νίκες απέναντι στη Βέροια.
Οι Πράσινοι δοκιμάζονται το απόγευμα της Κυριακής (22/3, 19.30) στη δύσκολη έδρα της Βασίλισσας του Βορρά με στόχο το τρίποντο που θα διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τη σημαντική απώλεια που υπέστη η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου την περασμένη Τετάρτη στο Περιστέρι αλλά και που θα διευρύνει τη διαφορά από τον τρίτο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ ενόψει των πλέι οφ.
Το Τριφύλλι πάντως θα παραταχθεί δίχως δύο βασικούς και αναντικατάστατους ποδοσφαιριστές του καθώς θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Μπεργκ και Ζέκα, όπως επίσης και ο Δώνης, ο οποίος αποβλήθηκε με τον Ατρόμητο.
Αντιθέτως, επέστρεψαν στην αποστολή και πιθανότατα θα βρίσκονται στην αρχική ενδεκάδα ο Πράνιτς και ο Σίλντενφελντ, οι οποίοι για διαφορετικούς λόγους έχασαν τα δύο προηγούμενα παιχνίδια.
Στην άμυνα αναμένεται να αγωνιστούν οι Στιλ, Νάνο, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης και ένας εκ των Τριανταφυλλόπουλου ή Μπούρμπου και στα χαφ φανέλα βασικού διεκδικεί ο Μέντες διότι ο Λαγός προέρχεται από τραυματισμό, ενώ εσωτερικοί θα παίξουν οι Πράνιτς και Ατζαγκούν.
Τη θέση του επιτελικού μέσου διεκδικούν ο Νίνης με τον Πέτριτς, ο οποίος πάντως μπορεί να παίξει και στην επίθεση έχοντας στο πλευρό του τον Καρέλη. Ειδάλλως θα πάρει φανέλα βασικού ο Κλωναρίδης και ο Κροάτης θα κινηθεί πίσω από τους επιθετικούς…

Σχετικά άρθρα