Από άλλο πλανήτη!

Ένα γκολ του Σουάρες έκρινε το “κλάσικο” υπέρ της Μπαρτσελόνα (2-1), η οποία απέκτησε προβάδισμα 4 βαθμών στην κούρσα του τίτλου. Ποδόσφαιρο από άλλο πλανήτη. Μαγικό ματς! 
περισσότερα σε λίγο…
 
Από μία μεγάλη φάση και για τις δύο από ένα γκολ, σαν μια ανώτερη δύναμη να αποφάσισε ότι “εδώ είναι κλάσικο και στο κλάσικο τα λάθη δεν συγχωρούνται”. Δοκάρι κύριε Κριστιάνο από τη ζυγισμένη σέντρα του Μπενζεμά (12′); Ε, θα τιμωρηθείς! Φάουλ από αριστερά ο Μέσι, κεφαλιά ο Ματιέ… πάρ’ τον κάτω! Η «Μπάρτσα» το προβάδισμα από στημένη φάση. Δηλαδή, πήρε δανεικό το όπλο της Ρεάλ… Να τρελαίνεσαι…
Συνεχίζουμε. Κύριε Νειμάρ έχεις το μομέντουμ, κάνει τσαφ ο Σουάρες και σου βγάζει πάσα, βάλ’ το το ρημάδι! Τι; Την έστειλες πάνω στον Κασίγιας; Περίμενε…. Σου ετοιμάζω Κριστιάνο.
Και τι Κριστιάνο! Τακουνάκι Μπενζεμά ο Ρονάλντο με το μυτάκι (όπως ζητούν οι προπονητές) καμία τύχη για τον Μπράβο! Η Ρεάλ ισοφάρισε (31′). Και από τη στιγμή που αυτό συνέβη ήταν κατά πολύ ανώτερη. Διαδοχικές φάσεις, και ένα γκολ που δεν μέτρησε. Στο 40′ πήγε να πετύχει τον απόλυτο αιφνιδιασμό, γάτος ο βοηθός που είδε το πρώτο οφ σάιντ του Ρονάλντο, ο οποίος επιχείρησε την κεφαλιά πάσα προς τον Ουαλό. Οριακό μεν, οφ σάιντ δε, όπως έδειξε το ριπλέι. Ακολούθως ο πύραυλος που εξαπέλυσε ο Κριστιάνο (τα φάλτσα στο ριπλέι …τρομάζουν) έδιωξε με την άκρη των δαχτύλων του ο Μπράβο! Στο 43′ ο Μπέιλ έχασε την τελευταία ευκαιρία (της αφιονισμένης Ρεάλ μετά το 30′) για το πρώτο μέρος. Αμαρκάριστος ο Ουαλός στην περιοχή σούταρε άουτ. Το κοινό ξεφύσηξε. Εμείς πάλι ουρλιάζαμε: Τι ματσάρα Θεέ μου!

Σχετικά άρθρα