Νίκη παραμονής θέλει ο Πλατανιάς

Το ματς που ρίχνει την αυλαία της 29ης αγωνιστικής είναι αυτό του Πλατανιά με την Καλλονή στα Περιβόλια (19:30).
Ο Πλατανιάς βρίσκεται εντός της ζώνης υποβιβασμού αλλά βρίσκεται σε κατάσταση καλύτερη από τον Πανθρακικό καθώς το πρόγραμμα του είναι τέτοιο που θα του δώσει όπως και να έχει 6 βαθμούς.
Οι δύο ομάδες που ουσιαστικά θα δώσουν τη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία είναι αυτές οι δύο. Η απόσταση που τις χωρίζει στη βαθμολογία είναι 6 βαθμοί, με τον Πανθρακικό να είναι στους 34 και τον Πλατανιά στους 28. Όμως οι Κρητικοί έχουν παιχνίδι με ΟΦΗ και Νίκη Βόλου άρα δεδομένους 6 βαθμούς. Ο Πανθρακικός από την άλλη μεριά έχει δύσκολο πρόγραμμα και έτσι σήμερα οι Κρητικοί θέλουν μία νίκη για να έχουν το πάνω χέρι.
Αν θέλουν οι παίκτες του Παράσχου να παραμείνουν στην κατηγορία χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη ή ακόμα και βαθμό απέναντι στην προβληματική το τελευταίο διάστημα Καλλονή.
Η ομάδα της Μυτιλήνης δεν καίγεται για τους βαθμούς γιατί έχει «εξασφαλίσει» την παραμονή στην κατηγορία ενώ η απόσταση από τις θέσεις των πλέι οφ είναι αρκετά μεγάλη και άρα δύσκολο να καλυφθεί η διαφορά.
Βέβαια ο Πλατανιάς θα έχει πολλές απουσίες καθώς λείπουν λόγω τραυματισμών οι Γουνδουλάκης, Κουλιμπαλί, Μαχλέλης, Τζιλβάν και Τσουράκης.

Σχετικά άρθρα