Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Κατρούγκαλος: Περιμένω συγγνώμη από τους συκοφάντες, αλλιώς θα καταθέσω αγωγή
Κατρούγκαλος: Περιμένω συγγνώμη από τους συκοφάντες, αλλιώς θα καταθέσω αγωγή thumbnail

Κατρούγκαλος: Περιμένω συγγνώμη από τους συκοφάντες, αλλιώς θα καταθέσω αγωγή

«Περιμένω συγγνώμη από τους συκοφάντες, αν δεν γίνει θα προχωρήσω σε αγωγή εναντίον της εφημερίδας και του συκοφάντη και εναντίον της Bild» δήλωσε σήμερα το πρωί ο Γ. Κατρούγκαλος εστιάζοντας στο «ξεκάθαρο πολιτικό κίνητρο της όλης ιστορίας» όπως ισχυρίστηκε, δηλαδή να πληγεί η προσπάθεια της κυβέρνησης στο θέμα, ακριβώς που τη διαφοροποιεί σε σχέση με τους προκατόχους της δηλαδή ηθικά. Επιπλέον τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό στοιχείο, εναντίον αυτών που έστησαν την ιστορία ο χρόνος που επιλέχτηκε δηλαδή, ακριβώς πριν το ταξίδι του Πρωθυπουργού υπονομεύοντας το κύρος του και της κυβέρνησης τη στιγμή μάλιστα που συνδιαλέγεται με την Γερμανία.


Τόνισε επίσης ότι «ούτε μια από τις κατηγορίες που έχουν βγει στο διαδίκτυο δεν είναι αληθινή, βασίζονται σε κάτι πραγματικό που έχει παραποιηθεί ή πλαστογραφηθεί. Γιατί να στηθεί μία φάμπρικα ψευδών αν δεν υπήρχε σκοπός και κίνητρο να εξυπηρετηθεί».


Οι κατηγορίες εναντίον μου κατέρρευσαν αλλά συνεχίζεται η επίθεση εναντίον μου συνεχίζεται κατά πόσο είναι ηθικό ή νόμιμο εξήγησε στην εκπομπή ΠρωινόΑΝΤ1 ο υπουργός λέγοντας ότι «Δεν σκέφτηκα να παραιτηθώ γιατί αλλιώς η λάσπη αυτή θα φαινόταν ότι έχει βάση».


Σοβαρά ερωτηματικά προκύπτουν από τη στάση των βουλευτών της Ν.Δ. Μ. Βορίδη και Αδ. Γεωργιάδη που ήδη από την Πέμπτη στη Βουλή κατά τη διάρκεια συζήτησης στην Επιτροπή ουσιαστικά «προανήγγειλαν» κουνώντας το δάχτυλο προς τον ΣΥΡΙΖΑ για τη δήθεν αποκάλυψη – βόμβα του Βήματος της Κυριακής.


Εντυπωσιακό μάλιστα είναι ότι μόλις κατέρρευσαν οι ισχυρισμοί από νομικής πλευράς και αποδείχθηκε ότι δεν στοιχειοθετούνται οι κατηγορίες, το θέμα από τη Ν.Δ. και κυρίως από το Mega, τέθηκε στην ηθική του διάσταση, ζητώντας την παραίτηση του αν. υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης.


Ο Γ. Κατρούγκαλος δήλωσε στον ΑΝΤ1 ότι θα ζητήσει την άρση του δικηγορικού του απορρήτου και θα δώσει στην δημοσιότητα όλα τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας που είχε όταν ήταν εν ενεργεία δικηγόρος. "Ούτε ένα ευρώ δεν πρόκειται να εισπράξω" από κανέναν εργαζόμενο. Στην δικαιοδοσία της εταιρείας τα συμφωνητικά που με κατηγορούν. "Πλαστογραφημένο", χαρακτήρισε το συμφωνητικό που βασίστηκε το δημοσίευμα του Βήματος και μάλιστα ο Β. Χιώτης ο δημοσιογράφος που έκανε την "αποκάλυψη" δεσμεύτηκε ήδη από χθες ότι αν δεν αποκαλυφθεί τίποτα τελικά, θα ζητήσει συγγνώμη.


Ο Γ. Κατρούγκαλος επανέλαβε σε όλα τα κανάλια ότι επειδή βρίσκεται σε αναστολή του δικηγορικού επαγγέλματος λόγω ασυμβίβαστου ότι δεν θα πάρει ούτε ένα ευρώ. Δήλωσε μάλιστα στο ΣΤΑΡ (Video) ότι το απόγευμα θα δώσει συνέντευξη τύπου όπου θα ανακοινώσει τα πάντα και θα έχει την ευκαιρία να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που θα τεθούν από τους δημοσιογράφους.


Να σημειωθεί ότι ήδη από χθες στο ΣΤΑΡ βγήκε εργαζόμενος του Ναύσταθμου Σαλαμίνας δήλωσε ότι «δεν έχει καμία σχέση με τις 27 Ιανουαρίου». Ο Κων. Τσιάκαλος είναι ο εργαζόμενος που αναφέρεται στο δημοσίευμα του Βήματος και στο ΣΤΑΡ τονίζει ότι η υπόθεσή του δεν αφορά έξοδο εργαζομένων, με απόλυση ή διαθεσιμότητα, από το Δημόσιο, αλλά μια μισθολογική διεκδίκηση.


Τέλος η κυβέρνηση στηρίζει τον υπουργό από την πρώτη στιγμή στην λασπολογική επίθεση που στήθηκε εναντίον του.avgi.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X