Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 23 ως 29 Μαρτίου. Εσένα ποιο σου ταιριάζει;
Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 23 ως 29 Μαρτίου. Εσένα ποιο σου ταιριάζει;  thumbnail

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 23 ως 29 Μαρτίου. Εσένα ποιο σου ταιριάζει;

Μετά την εξαντλητική εβδομάδα της Έκλειψης Ήλιου στον Ιχθύ, το σύμπαν έρχεται να αποκαταστήσει το κλίμα και να μας χαρίσει ξανά τα «δώρα» του, τα οποία θα μας βοηθήσουν να βρούμε και πάλι τις ισορροπίες μας. Η εβδομάδα 23-29 Μαρτίου 2015, έχει ευκαιρίες, τυχερές στιγμές, διασκέδαση και… καλοπέραση! Ο έρωτας για μία ακόμα φορά, θα τονώσει το ηθικό μας και θα μπει και πάλι στη ζωή μας, ακριβώς όπως και η… Άνοιξη!!!

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα: Η καρδιά γεμίζει συναισθήματα…


Η πρώτη όμορφη αστρολογική όψη της νέας εβδομάδας, είναι το εξάγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τον Ταύρο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων! Την Τετάρτη στις 24 Μαρτίου θα θελήσουμε να απολαύσουμε όμορφες και ρομαντικές στιγμές στο πλευρό του ανθρώπου, που καταφέρνει να γεμίζει όλα τα συναισθηματικά μας κενά. Θα υπάρξουν ερωτικές εξελίξεις, θα αναζωπυρωθούν ρομαντικά ειδύλλια, ενώ πολλοί θα είναι αυτοί που θα καταφέρουν να εκπληρώσουν μία μεγάλη ερωτική τους επιθυμία. Τα ζώδια που ευνοούνται από αυτή την αστρολογική όψη είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι,ΠαρθένοιΑιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (ΚαρκίνοιΣκορπιοίΙχθείς), που γεννήθηκαν στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους!

Ήλιος σε τρίγωνο με Κρόνο και… μπορείς να βρεις και πάλι τις σταθερές σου!


Την Τετάρτη στις 25 Μαρτίου, ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού πραγματοποιεί τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Τοξότη! Αυτή η θετική, πύρινη όψη, θα μας βοηθήσει να βρούμε και πάλι τις σταθερές μας, ενώ τώρα μπορούν να γίνουν τα βήματα, για να ξεπεράσουμε ένα σημαντικό πρόβλημα του παρελθόντος. Στον τομέα των σχέσεων, είναι μία καλή ευκαιρία αυτή την εορταστική μέρα να γίνει μία νέα αρχή, ένα νέο ξεκίνημα, όπου τώρα θα στηρίζεται σε γερές βάσεις! Τα ζώδια που ευνοούνται από αυτή την όψη, είναι τα ζώδια της Φωτιάς (ΚριοίΛέοντεςΤοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (ΔίδυμοιΖυγοίΥδροχόοι).

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία: Ο έρωτας θέλει και τις υπερβολές του!


Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου ξεφεύγουμε από τα όρια μας, κάνουμε τις τρέλες μας, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε τον έρωτα και κάνουμε κάθε είδους υπερβολές. Μπορεί κάποιες στιγμές να δραματοποιήσουμε τις καταστάσεις, ή να μας πιάσει ένα απεριόριστο πείσμα, το οποίο θα εκφράσουμε με έντονο τρόπο! Δεν παύει όμως το σύμπαν να μας παρασύρει να ζήσουμε στιγμές που μας είχαν λείψει και που τις είχαμε ανάγκη!Μπορεί το τετράγωνο να μην είναι μία ιδιαίτερα ευνοϊκή όψη, όμως ανάμεσα στην Αφροδίτη και στον Δία, υποδηλώνει απλά ότι έχουμε διάθεση για σπατάλη, τόσο συναισθηματική όσο και οικονομική!

 

Αφού είδαμε τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 23-29 Μαρτίου 2015, πάμε να δούμε τις εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων, με τον στίχο ενός τραγουδιού! Άκουσε το τραγούδι που σου ταιριάζει για αυτή την εβδομάδα και άρχισε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι


ΚΡΙΟΣ

«Παραδώσου – Πασχάλης»

«Παραδώσου λοιπόν, άνευ όρων μωρό μου, μην προβάλλεις αντίσταση μπορεί να πληγωθείς. Παραδώσου λοιπόν, άνευ όρων μωρό μου και θα γίνω για σένα ο πιο γλυκός κατακτητής»! Ο κατακτητής του έρωτα γίνεσαι αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Κριέ! Διανύεις την περίοδο των γενεθλίων σου, έχεις την διάθεση για μία νέα αρχή και ναι, από τα μέσα της εβδομάδας με το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο, μπορείς να κατακτήσεις αυτό που θέλεις εδώ και τώρα! Ποια ευκαιρία έρχεται να αλλάξει την ερωτική σου ζωή; Κάλεσε τώρα στο 14788ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.


 


ΤΑΥΡΟΣ

«Να χαθώ στα βήματά σου – Πυξ Λάξ»

«Να κρυφτώ μες στη σκιά σου, να χαθώ στα βήματά σου, να χαθώ όπως δε μ' έχασες ποτέ σου να χαθώ… Να κρυφτώ μες στη σκιά σου, για ν' αγγίξω την καρδιά σου, να κρυφτώ στους εφιάλτες σου, σαν ίσκιος να κρυφτώ»! Θέλεις να χαθείς από τα προβλήματα, τις εντάσεις και να ζήσεις στιγμές που στερήθηκες, στιγμές που τις έχεις ανάγκη! Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου πραγματοποιεί εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και εσύ αφήνεσαι στα συναισθήματά σου και καταφέρνεις να φτάσεις στο σημείο που πάντα ήθελες! Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, σε κάνει να ανοίγεις το σπίτι σου και την καρδιά σου άνευ όρων! Ποια ευκαιρία έρχεται να αλλάξει την ερωτική σου ζωή; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστεΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 


 


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Γιατρικό – Δέσποινα Βανδή»

«Έχεις αρχίσει να τρελαίνεσαι κι ο πόνος μέσα στο κεφάλι σου δε σταματά, πολύ χλωμός σε όλους φαίνεσαι κι ο πυρετός σου ανεβαίνει επικίνδυνα! Χωρίς εμένα θα δούμε πόσο μπορεί η καρδιά σου ν’ αντέξει, χωρίς εμένα ο πόνος δραματικά θα χειροτερέψει, χωρίς εμένα θα χάσεις και το μυαλό σου. Μην το ρισκάρεις στο ξαναλέω, εγώ είμαι το γιατρικό που πρέπει να πάρεις»! Μετά την Ηλιακή Έκλειψη στους Ιχθείς, προσπαθείς να βρεις και πάλι τη σειρά σου! Νιώθεις πιο δυναμικά και αποφασιστικά και με το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο, μπορείς πραγματικά να νιώσεις μία ηθική επιβεβαίωση! Όλα θα αρχίσουν να παίρνουν το δρόμο τους… Ποια ευκαιρία έρχεται να αλλάξει την ερωτική σου ζωή; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.


 


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Έτσι αγαπάω εγώ – Στέλιος Ρόκκος»

«Έτσι αγαπάω εγώ έτσι αγαπώ, τίποτα για μένα για μένα δεν κρατώ! Έτσι αγαπάω εγώ έτσι αγαπώ, όλα εγώ τα δίνω για κείνη που αγαπώ! Αν αγαπάς αληθινά, σου μοιάζουν όλα γιορτινά, δε νιώθεις κρύο, δεν αισθάνεσαι τον πόνο…»! Εσύ όλα τα βλέπεις γιορτινά αυτή την εβδομάδα, φίλε Καρκίνε, αφού επιτέλους παίρνεις ανάσα, ανανεώνεσαι και απολαμβάνεις το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, που σου δίνει φτερά για να βρεθείς στην αγκαλιά του ατόμου που σε ενδιαφέρει! Ποια ευκαιρία έρχεται να αλλάξει την ερωτική σου ζωή; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 


 


ΛΕΩΝ

«Πυξίδα – Ευρυδίκη»

«Ξεκίνησα βόρεια, χωρίς περιθώρια για αναβολή, δεν ξέρω πώς βρέθηκα κοντά σου, όμως βρέθηκα στην Ανατολή και γύρω από τον ήλιο μου μια τέντα. Δεν πρόλαβα ξανά να πω κουβέντα, τρελαίνεις την πυξίδα μου και δείχνει όπου πας, μακάρι μόνο να’ ξερα εσύ αν μ’ αγαπάς, τρελαίνεις την πυξίδα μου και όπου κι αν βρεθώ, φεγγάρια μες τα μάτια σου θ’ ανάβουνε να βλέπω για να ’ρθω»! Ο Ήλιος έχει περάσει στον Κριό και εσύ είναι σαν να κρατάς στα χέρια σου μία πυξίδα, ταξιδεύοντας προς το άγνωστο, με σκοπό να αποκτήσεις νέες εμπειρίες! Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο σε βοηθά να ξεπεράσεις ερωτικά εμπόδια, ενώ το Σαββατοκύριακο, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία δημιουργεί τάσεις υπερβολής, τις οποίες πρέπει να περιορίσεις! Ποια ευκαιρία έρχεται να αλλάξει την ερωτική σου ζωή; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. 

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X