Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Σχολικοί φύλακες υπέρ Κατρούγκαλου – Τι λένε για την προμήθεια 12% και το ήθος του υπουργού
Σχολικοί φύλακες υπέρ Κατρούγκαλου – Τι λένε για την προμήθεια 12% και το ήθος του υπουργού   thumbnail

Σχολικοί φύλακες υπέρ Κατρούγκαλου – Τι λένε για την προμήθεια 12% και το ήθος του υπουργού

Ο πρόεδρος του Σωματείου Σχολικών Φυλάκων Αχαΐας, Ηλίας Τσούνας, μιλώντας σήμερα το πρωί στον Αντέννα Πάτρας 105,3 αποκάλυψε ότι όταν ζήτησε από τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργο Κατρούγκαλο να τους εκπροσωπήσει στο δικαστήριο σχετικά με την επαναπρόσληψή τους, εκείνος απάντησε: «Δεν έχω πλέον το δικαίωμα να σας εκπροσωπώ. Δεν μπορώ να σας αναλάβω, λόγω της ιδιότητάς μου ως Ευρωβουλευτής».


Ειδικότερα, ο κ. Τσούνας σημείωσε ότι ο κ. Κατρούγκαλος ήταν ο νομικός τους εκπρόσωπος την περίοδο της διαθεσιμότητάς τους, καθώς επίσης και ότι στις 4 Δεκεμβρίου 2013, οι σχολικοί φύλακες κέρδισαν τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει ο δικηγόρος τους και σημερινός υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα τον Νοέμβριο του 2014 είχε οριστεί το πρώτο τακτικό δικαστήριο για την επαναπρόσληψη των απολυμένων σχολικών φυλάκων, όπου όπως τόνισε ο κ. Τσούνας: «Τον πήραμε τηλέφωνο για να προγραμματίσουμε τις κινήσεις μας. Όμως μας είπε ότι δεν μπορεί να μας αναλάβει πλέον καθώς εξελέγη Ευρωβουλευτής τον Σεπτέμβριο του 2014 και ο νόμος δεν του το επέτρεπε».
Επιπλέον, ο πρόεδρος του Σωματείου Σχολικών Φυλάκων Αχαΐας ανέφερε:


«Δεν μας ζήτησε καμία προμήθεια και η αμοιβή ήταν η κανονική αμοιβή του δικηγόρου. Δεν είχε τεθεί κανένα θέμα προμήθειας 12%». Τέλος, στηρίζοντας πλήρως τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ο κ. Τσούνας υπογράμμισε: «Όταν έγινε υπουργός και ζητήσαμε να τον δούμε μας είπε ότι δεν μπορώ να σας δω ξεχωριστά γιατί σας έχω αναλάβει στο παρελθόν και δεν θα ήταν σωστό πολιτικά».


inews.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X