Αρχική / Σεξ / Άνδρας / Πώς θα καταλάβεις αν η γυναίκα σου έκανε σεξ με άλλον;
Πώς θα καταλάβεις αν η γυναίκα σου έκανε σεξ με άλλον;  thumbnail

Πώς θα καταλάβεις αν η γυναίκα σου έκανε σεξ με άλλον;

Ερωτήσεις και απαντήσεις για τη σεξουαλική δραστηριότητα. 


 


Γράφει ο Ζήσης Παπαθανασίου, Επίκουρος καθηγητής Γυναικολογίας – ανδρολόγος, διευθυντής Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου. 


 


Αποτέλεσμα εικόνας για ζήσης παπαθανασίου


Πώς μπορεί να καταλάβει ένας άνδρας αν η σύντροφός του είχε την ίδια μέρα άλλη σεξουαλική επαφή;


Πρακτικά δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να το καταλάβει όπως επίσης δεν μπορεί να το καταλάβει και ο γυναικολόγος στην ενδεχόμενη ιατρική γυναικολογική εξέταση αν η γυναίκα έχει φροντίσει να κάνει μετά τη σεξουαλική επαφή κολπική πλύση ή αν έχει χρησιμοποιήσει προφυλακτικό.


Μπορεί μια γυναίκα να κρύψει από το σύντροφό της την επαφή με άλλον άνδρα;


Αν κάνει κολπική πλύση ή έχει χρησιμοποιηθεί προφυλακτικό όπως είπαμε και στην προηγούμενη ερώτηση μπορεί εύκολα να κρύψει μια γυναίκα το τι προηγήθηκε με άλλον άνδρα. Κινδυνεύει να προδοθεί μόνο από τις ατέλειες του μακιγιάζ της.


Οι συχνές σεξουαλικές επαφές της γυναίκας με διαφορετικούς συντρόφους δημιουργούν πρόβλημα στο γεννητικό της σύστημα;


Υπάρχει κίνδυνος φλεγμονών από σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα αν δεν υπάρχει προφύλαξη. Σήμερα θεωρείται ότι η έξαρση της εμφάνισης μιας σειράς από σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα όπως του έρπητα των γεννητικών οργάνων, των οξυτενών κονδυλωμάτων κτλ. Αλλά και άλλων χρόνιων φλεγμονών των γεννητικών οργάνων που ταλαιπωρούν περισσότερο τις γυναίκες οφείλονται στη σεξουαλική δραστηριότητα με πολλούς και διαφορετικούς συντρόφους.


Πόσες σεξουαλικές επαφές έχει ανάγκη ο οργανισμός της γυναίκας και πόσες του άνδρα τον μήνα;


Ο αριθμός και ο ρυθμός των σεξουαλικών επαφών είναι διαφορετικός για κάθε ζευγάρι. Ο οποιοσδήποτε ρυθμός θεωρείται φυσιολογικός αρκεί να ικανοποιεί και τους δυο και να μην είναι μηδενικός. Η ποιότητα της σεξουαλικής ζωής ενός ζευγαριού δεν μπορεί να αξιολογηθεί με αριθμούς.
Μπορείτε να διαβάσετε τη συνέχεια στο σύγγραμμα του Δρ. Παπαθανασίου 501 ερωτήσεις για το σεξ . Ευχαριστούμε το Ελληνικό Σεξολογικό Ινστιτούτο για την παραχώρηση του υλικού


Ελληνικό Σεξολογικό Ινστιτούτο Ανοιχτή Γραμμή Δωρεάν Ενημέρωσης: 210.7233102


Ε-mail: info@sexmedic.gr


AdTech Ad

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X