Βάλσαμο η διακοπή για τον Παναθηναϊκό

Η διακοπή του πρωταθλήματος για τις Εθνικές ομάδες ήρθε ως βάλσαμο για τον Παναθηναϊκό, που διανύει μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο μετά τις διαδοχικές ήττες από τον Ατρόμητο και τη Βέροια αλλά κυρίως την απώλεια των τριών βαθμών για όσα έγιναν στο ματς με τον Ολυμπιακό που ουσιαστικά έβαλαν ταφόπλακα στα όνειρα για τίτλο.
Οσο κι αν προσπαθούσε ο Γιάννης Αναστασίου τις προηγούμενες ημέρες να διατηρήσει το κίνητρο των ποδοσφαιριστών του, δεν τα κατάφερε αφού οι Πράσινοι παρουσιάστηκαν εμφανώς επηρεασμένοι απ’ όσα έγιναν τις τελευταίες εβδομάδες. Δεν είναι δα και λίγο από την ισοβαθμία και τη διεκδίκηση του τίτλου να βρεθείς στο μείον εννέα έχοντας χάσει στα χαρτιά αυτά που κέρδισες με ιδρώτα εντός γηπέδου αλλά και αντιμετωπίζοντας εχθρικές διαιτησίες.
Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού νιώθουν άδειοι μετά την τροπή που πήρε η κούρσα του πρωταθλήματος και δεν το κρύβουν, ενώ για την κάκιστη εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στη Βέροια έπαιξαν ρόλο και οι σημαντικές απουσίες του Μπεργκ και του Ζέκα.
Γι’ αυτό και στο Τριφύλλι θεωρούν ότι η διακοπή για τις Εθνικές ήρθε στην καλύτερη χρονική στιγμή προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να αποφορτιστούν, να αδειάσουν το μυαλό τους και να αλλάξουν παραστάσεις, ούτως ώστε να προσπαθήσουν να κάνουν μια νέα αρχή από την επόμενη αγωνιστική, οπότε ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο κεκλεισμένων των θυρών.
Ηδη ο Γιάννης Αναστασίου αλλά και οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος προσπάθησαν να ανεβάσουν ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές κάτι που θα προσπαθήσουν να κάνουν και  τις επόμενες ημέρες. Ούτως ή άλλως, στο Κορωπί η ομάδα θα… υπολειτουργεί μέχρι την επόμενη εβδομάδα απόντων των διεθνών Μπεργκ, Καρέλη, Λαγού, Μαυρία, Δώνη, Πράνιτς, Σίλντενφελντ και Χουχούμη, ενώ θα δοθούν ανάσες και στους παραμένοντες στο προπονητικό κέντρο της ομάδας…

Σχετικά άρθρα