Αρχική / More / Αθλητικά / Κρίσιμη η ερχόμενη Δευτέρα
Κρίσιμη η ερχόμενη Δευτέρα thumbnail

Κρίσιμη η ερχόμενη Δευτέρα

Ο Υπουργός Γιάννης Τσιρώνης ήταν αυτός που έστειλε την πρόσκληση στους ανθρώπους της ΑΕΚ για να συναντηθούν στο ΥΠΕΚΑ με θέμα την "Αγιά Σοφιά", αλλά ήταν τελικά αυτός που δεν έδωσε το "παρών" στη συνάντηση και αντ’ αυτού έστειλε το νομικό σύμβουλο του ΥΠΕΚΑ, Κωνσταντίνο Διάκο.

O project manager της "Αγιά Σοφιάς" Δημήτρης Ανδρικόπουλος, προσπάθησε να ενημερώσει και να εξηγήσει στον εκπρόσωπο της πολιτείας ότι στην έκταση των 26,5 στρεμμάτων δεν είναι δυνατό να βγει γήπεδο μεγαλύτερο των 22.000 θέσεων, αλλά μάλλον μιλούσε σε… τοίχο.
Είναι ενδεικτικό μάλιστα πως σύμφωνα με τον κ. Διάκο, ο Δήμος της Νέας Φιλαδέλφειας, -ο οποίος δεν έχει μαντίλι να… κλάψει- έχει κάνει μελέτη που αποδεικνύει το αντίθετο. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ προσπάθησαν να εξηγήσουν πως μόνο η προμελέτη ενός τέτοιου έργου κοστίζει περισσότερα από 200.000 ευρώ και πως δεν είναι δυνατό να έχει προχωρήσει ο Δήμος σε μία τέτοια κίνηση, αλλά… άκουσαν ότι ο Δήμος είναι πρόθυμος μέχρι και να… συνεισφέρει οικονομικά στα έξοδα του διαγωνισμού ανάθεσης και στην κατασκευή του γηπέδου…
Λήξη συναγερμού ενδεχομένως να έχουμε την ερχόμενη Δευτέρα στη νέα κρίσιμη συνάντηση στο ΥΠΕΚΑ, η οποία θα γίνει παρουσία του Υπουργού Γιάννη Τσιρώνη, της ΑΕΚ και του Δήμου, ο οποίος είναι αυτός που κάλεσε την ΑΕΚ σε αυτό το ραντεβού…

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X