Αρχική / More / Αθλητικά / Προβληματισμός για την «Αγιά Σοφιά»
Προβληματισμός για την «Αγιά Σοφιά» thumbnail

Προβληματισμός για την "Αγιά Σοφιά"

Οι χθεσινές εξελίξεις γύρω από το θέμα του γηπέδου, μόνο ως ευχάριστες δεν μπορούν να λογιστούν. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως στην πλειοψηφία των οπαδών του «δικεφάλου» υπήρξε πολύ έντονη ανησυχία και η αμφισβήτηση για το αν θα γίνει τελικά το μεγάλο όνειρο πραγματικότητα, είναι πλέον έντονη.

Αυτό που προκάλεσε άσχημη εντύπωση είναι η διγλωσσία που παρατηρήθηκε μετά τη συνάντηση στο Υπουργείο. Η θέση που πήρε η ΑΕΚ και οι… καθησυχαστικές προτροπές από υψηλόβαθμα στελέχη, σε συνδυασμό με τη στάση τόσο του Δήμου, όσο και του ΥΠΕΚΑ, επέφεραν από σκεπτικισμό μέχρι και πανικό…

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πάντως με δήλωσή του σε αθλητική εφημερίδα θέλησε να ρίξει τους τόνους. «Δεν προκύπτει λόγος να χάσουμε την ηρεμία μας. Να είμαστε ψύχραιμοι, δεν υπάρχει καμιά αρνητική εξέλιξη, συζητάμε και θα βρεθούν λύσεις για όλα», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του στην «Ώρα για σπορ».

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X