Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Aπιστία: Πώς θα τον κάνεις να γυρίσει σε σένα
Aπιστία: Πώς θα τον κάνεις να γυρίσει σε σένα  thumbnail

Aπιστία: Πώς θα τον κάνεις να γυρίσει σε σένα

Η απιστία πληγώνει, όμως αν έχετε αποφασίσει να την συγχωρήσετε τότε μάλλον έχετε αποφασίσει να αφήσετε πίσω σας τον εγωισμό και να προσπαθήσετε να βελτιώσετε τη σχέση σας με τον σύντροφό σας. Το σημαντικό είναι να καταφέρετε να επαναφέρετε την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό στη σχέση αλλά και να μάθετε να επικοινωνείτε ουσιαστικά. Τα 4 παρακάτω βήματα θα σας βοηθήσουν να σώσετε τη σχέση σας μετά από μια απιστία.


1. Μην καταπιέσετε τα συναισθήματά σας: Επιτρέψτε στον εαυτό σας να εκφράσει τον θυμό, την εγκατάλειψη και την απόγνωση που νιώθει. Είναι φυσιολογικό να έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη σας και να χρειάζεστε χρόνο για να ‘θρηνήσετε’. Για αυτό μην καταπιέζετε τα συναισθήματά σας έτσι ώστε να περάσετε πιο ομαλά στο επόμενο στάδιο.


2. Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας: Δεν είναι σπάνιο μετά από μια απιστία, να αισθανόμαστε υπεύθυνοι για την λάθος επιλογή του συντρόφου μας. Ακόμα κι αν δεν ήμασταν τέλειοι, αν ήμασταν αδιάφοροι ή δεν προσπαθούσαμε για τη σχέση, δεν φταίμε για την επιλογή που έκανε ο άλλος. Επικεντρώστε την προσοχή σας στη σχέση σας και στα λάθη που κάνατε και οι δύο.


3. Αντιμετωπίστε τον σύντροφό σας: Για να μπορέσετε να ξεπεράσετε την απιστία καλό είναι να συζητήσετε με τον σύντροφό σας για να καταλάβετε για έκανε αυτή την επιλογή. Δεν θα είναι ευχάριστο να μάθετε λεπτομέρειες για την απιστία, αλλά όσο πιο γρήγορα μάθετε όλη την αλήθεια τόσο πιο γρήγορα θα μπορέσετε να το αναλύσετε και να βρείτε τρόπους να το ξεπεράσετε.


4. Προσπαθήστε να κάνετε το επόμενο βήμα: Εφόσον έχετε αποφασίσει να συγχωρήσετε τον σύντροφό σας, καλό είναι να βρείτε τα βαθύτερα προβλήματα της σχέσης σας. Μήπως φταίνε τα οικονομικά προβλήματα ή τα πεθερικά, μήπως η καθημερινότητα έφερε περισσότερη απόσταση ανάμεσά σας; Προσπαθήστε να λύσετε όλα όσα σας απασχολούν και βρείτε τους λόγους που αξίζει να μείνετε μαζί. Ίσως τελικά ανακαλύψετε ότι η αγάπη μπορεί να τα υπερνικήσει όλα. Εφημερίδα Καθημερινή

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X