Ντομάτες à la Provençale

<div class="ingredients">
<h3 class="field-label">Συστατικά:</h3>
<div class="field field-name-field-recipe-ingredients field-type-text-long field-label-hidden">
<div class="field-items">
<div class="field-item even">
<p><span>6 σφιχτές ντομάτες<br />4 σκελίδες σκόρδο<br />2 κλαδάκια θυμάρι<br />2 κλαδάκια δεντρολίβανο<br />1 κ.σ. τριμμένο κολίανδρο<br />2 κ.σ. τριμμένη φρυγανιά<br />3 κ.σ.  ελαιόλαδο<br />4 μεγάλες κ.σ. βούτυρο<br />αλάτι &amp; πιπέρι</span></p>
</div>
</div>
</div>
</div>
<div class="procedure">
<h3 class="field-label">Οδηγίες:</h3>
<div>
<p><span><strong>Προθερμένουμε το φούρνο στους 160°C. </strong><br /><br />1. </span><span>Κόβουμε τις ντομάτες στη μέση, τις αλατίζουμε και τις αφήνουμε να στραγγίξουν. </span>Ψιλοκόβουμε<span> </span>τοσκόρδο<span> και </span>το<span> </span>ανακατεύουμε<span> </span>με<span> την </span>τριμμένη<span> </span>φρυγανιά<span>, τον </span>κορίανδρο<span>, </span>το<span> </span>θυμάρι<span> και </span>τοδεντρολίβανο<span>.</span></p>
<p><span>2. Καλύπτουμε τις ντομάτες με το παραπάνω μείγμα και από πάνω βάζουμε από λίγο βούτυρο σε κάθε μία.<br /><br />3. Τοποθετούμε τις ντομάτες σε πυρέξ και τις ψήνουμε για 45 λεπτά.</span></p>
<p><span><br /></span></p>
<p><span>http://www.gourmed.gr/</span></p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα