Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / 7 πράγματα που κάθε γυναίκα θέλει στο σεξ
7 πράγματα που κάθε γυναίκα θέλει στο σεξ thumbnail

7 πράγματα που κάθε γυναίκα θέλει στο σεξ

Οι άντρες προσπαθούν να καταλάβουν τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες στο κρεβάτι, αφού καθεμιά έχει διαφορετικά κουμπιά και διαφορετικές επιθυμίες, ενώ οι γυναίκες δύσκολα εκφράζονται με άνεση στον σύντροφό τους. Ο ειδικός σε θέματα σχέσεων και συγγραφέας Charles J.Orlando έκανε, λοιπόν, μια έρευνα όπου ζήτησε από 1000 γυναίκες  να αποκαλύψουν τις πιο κρυφές ερωτικές τους σκέψεις. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι κατά βάθος οι γυναίκες αναζητάμε 6 συγκεκριμένα 'παιχνίδια' από τον ερωτικό μας σύντροφο:


1. Το παιχνίδι της αποπλάνησης: Οι γυναίκες ακόμα και μετά από πολλά χρόνια σχέσης παραμένουν ρομαντικές. Η προετοιμασία έχει μεγάλη σημασία, για αυτό θέλουν φλερτ, αργές κινήσεις και ερωτικό παιχνίδι.


2. Το παιχνίδι της εξουσίας: Μπορεί κάποιες γυναίκες να θέλουν να έχουν το πάνω χέρι στο κρεβάτι, όμως οι περισσότερες και συγκεκριμένα το 91% των ερωτηθέντων- προτιμούν να μην έχουν εκείνες τον έλεγχο αλλά ο σύντροφός τους.


3. Το παιχνίδι των ρόλων: Η σεξουαλική απελευθέρωση έρχεται μέσα από το παιχνίδι των ρόλων για τις γυναίκες, οι οποίες θέλουν να υποδύονται διαφορετικές περσόνες προκειμένου να σαγηνεύσουν τον σύντροφό τους.


4. Το παιχνίδι του πειραματισμού: Το 80% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα θέλουν να βιώνουν διαφορετικές σεξουαλικές εμπειρίες με τον σύντροφό τους ώστε να ανακαλύψουν νέες κινήσεις και στάσεις που τις ικανοποιούν.


5. Το παιχνίδι της μοναδικότητας: Κάθε γυναίκα θέλει να νιώθει ξεχωριστή για αυτό, όπως αποκάλυψαν οι γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα θέλουν από τον σύντροφό τους να τους κάνει να αισθάνονται μοναδικές.


6. Το παιχνίδι των φιλιών! Τα φιλιά για τις γυναίκες είναι σημαντικά γιατί τις κάνουν να αισθανθούν οικειότητα και δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για έντονες ερωτικές στιγμές. kathimerini.gr 


 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X