Αποφάσεις προσεχώς στον Ολυμπιακό

Στον Ολυμπιακό διαψεύδουν κατηγορηματικά κάθε μεταγραφικό σενάριο αυτή την εποχή και στρέφουν την προσοχή στις επόμενες υποχρεώσεις της ομάδας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο για το στόχο του νταμπλ.
Οι βασικές αποφάσεις αναμένονται μετά το Πάσχα, με τον Βίτορ Περέιρα να εισηγείται αρχικά για το ποιοί από τους δανεικούς θέλει να παραμείνουν. Κι είναι ένα θέμα-κλειδί για το σχεδιασμό τι θα γίνει με τους Μήτρογλου, Αφελάι, Μιλιβόγεβιτς, Εντινγκά και Σαντάνα.
Ο Πορτογάλος θα πει τη γνώμη του και για τους παίκτες από τη Λίγκα για τους οποίους ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός. Και τα σενάρια είναι καθημερινά για αρκετούς.
Στο Αγρίνιο θεωρούν βέβαιο ότι ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει τον Νίκο Μαρτίνες, ενώ ο παραγκωνισμός των Τζανδάρη, Κατσικά στον ΠΑΟΚ συνδέεται από πολλούς με ερυθρόλευκο ενδιαφέρον. Για τον Μπεν υπάρχει συμφωνία, ενώ σίγουρα αρέσουν πολύ στον Ολυμπιακό οι Γούτας και Γιαννιώτας.
Από τους δανεικούς έχει πολλές πιθανότητες να επιστρέψει ο Κολοβός και να πάρει την ευκαιρία του στη νέα σεζόν.
Από το εξωτερικό ήδη άρχισαν τα πρώτα δημοσιεύματα, με τους Ιταλούς να γράφουν για τον Μπεναλουάν της Αταλάντα και τους Βέλγους για τον Μαρίν που έπιαζε στην Άντερλεχτ δανεικός από την Τσέλσι.
Εν τω μεταξύ ο Πιερ Ισά έχει πάει στη Γαλλία πιθανώς και για μεταγραφική υπόθεση.
Από την ΟΥΕΦΑ ανακοινώθηκε η ποινή του Μιλιβόγεβιτς για την αποβολή του με την Ντνίπρο. Ο Σέρβος μέσεος θα χάσει τα δύο επόμενα ευρωπαϊκά ματς.
Σε εξέλιξη είναι επαφές με τον Μέγιερι για το νέο του συμβόλαιο, την ώρα που στην Ισπανία επιμένουν ότι έρχεται η ώρα του Ρομπέρτο για την Εθνική.

Σχετικά άρθρα