Come back… με ή χωρίς Σπανούλη

Η κακοδαιμονία με τα προβλήματα τραυματισμών τη φετινή σεζόν δεν λέει να… εγκαταλείψει τον Ολυμπιακό όμως, ο χρόνος είναι αμείλικτος για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου και οι αγώνες συνεχόμενοι. Μετά από δύο σερί ήττες οι “ερυθρόλευκοι” καλούνται να αφήσουν στην άκρη τις ατυχίες και να δείξουν χαρακτήρα στην αποψινή (21:45, ΝΕΡΙΤ, pamesports) αναμέτρηση κόντρα στην Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ προκειμένου να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την πρόκριση στα play offs αλλά και να διατηρήσουν “ζωντανές” τις ελπίδες τους για το πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση.
Η συμμετοχή του Βασίλη Σπανούλη στον αγώνα για την 12η αγωνιστική του Top 16 είναι εξαιρετικά αμφίβολη κάτι που επιβεβαίωσε και ο τεχνικός του Ολυμπιακού στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. Εκτός πλάνων του Σφαιρόπουλου φαίνεται πως μένει και ο Κώστας Σλούκας ενώ δεδομένες είναι οι απουσίες των Πέτγουεϊ και Τσαϊρέλη. Από την πλευρά της η τουρκική ομάδα, η οποία ταξίδεψε στην Ελλάδα χωρίς τον τραυματία Νέναντ Κρστιτς, “καίγεται” για τη νίκη καθώς μάχεται με την Λαμποράλ Κούτσα για το τελευταίο εισιτήριο.
Πριν από την έναρξη του αγώνα η διοίκηση του Ολυμπιακού θα τιμήσει τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και τον Στράτο Περπέρογλου για την προσφορά τους στην ομάδα του Πειραιά.
Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Έντι Βιατόρ (Γαλλία), Γιάκουμπ Ζαμοΐσκι (Πολωνία) και Μπένχαμιν Χιμένεθ (Ισπανία).
Υπέρ του Ολυμπιακού η προϊστορία των αναμετρήσεων μεταξύ των δύο ομάδων καθώς σε συνολικά 29 αναμετρήσεις οι “ερυθρόλευκοι” έχουν πανηγυρίσει 15 νίκες.
Η κακοδαιμονία με τα προβλήματα τραυματισμών τη φετινή σεζόν δεν λέει να… εγκαταλείψει τον Ολυμπιακό όμως, ο χρόνος είναι αμείλικτος για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου και οι αγώνες συνεχόμενοι
Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής στον 6ο όμιλοΦενέρμπαχτσε/Ούλκερ-Μάλαγα (26/3, 20:00)Ολυμπιακός-Αναντολού Εφές (26/3, 21:45)Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο-Λαμποράλ Κούτσα (26/3, 22:00)Νίζνι-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (27/3, 18:30)
Βαθμολογία1. Φενέρ 9-22. ΤΣΣΚΑ 9-23. Ολυμπιακός 8-34. Εφές 5-65. Λαμποράλ 5-66. Νίζνι 3-87. Μιλάνο 3-88. Μάλαγα 2-9

Σχετικά άρθρα