Κάλας: «Βαδίζουμε σταθερά για την άνοδο και την εκκαθάριση»

Ο Άλεξ Κάλας μίλησε για το πλάνο του που αφορά στην επόμενη μέρα του Άρη και τόνισε πως απαραίτητη προϋπόθεση για να επιτύχει η προσπάθεια είναι η ενότητα.
Οι δηλώσεις του στην εφημερίδα “Arena”:
 
Ποιο είναι το πλάνο σας για την επόμενη μέρα;
«Είχα επισημάνει από την πρώτη στιγμή ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, για να πετύχουμε τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την αγωνιστική άνοδο της ομάδας του Άρη και παράλληλα την ολοκλήρωση της διαδικασίας εκκαθάρισης της. Έχουμε ξεκινήσει να βαδίζουμε προς αυτήν την κατεύθυνση και τα βήματα μας είναι σταθερά».
Υπάρχει κάποιο μυστικό της επιτυχίας στην προσπάθεια σας;
«Δεν υπάρχουν μυστικά και ποτέ τίποτα δεν έρχεται χωρίς προσπάθεια. Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας και να μην πάρουμε ούτε για μια στιγμή το βλέμμα μας από πάνω του. Οφείλουμε να προσπαθούμε κάθε μέρα και πιο σκληρά όλοι μας, όχι μόνο οι ποδοσφαιριστές, αλλά όλοι μαζί».
Παρακολουθείτε την πορεία της ομάδας;
«Ενημερώνομαι, παρακολουθώ και είμαι κοντά σε κάθε βήμα της ομάδας, άλλωστε αυτό είχα αναφέρει από την πρώτη στιγμή. Το ζήτημα είναι να παίρνουμε τα αποτελέσματα, κάτι που τις τελευταίες δυο αγωνιστικές γίνεται και με μεγάλο σκορ, από κει και πέρα εμείς κάνουμε την δική μας προσπάθεια. Υπάρχει πλάνο και εμείς το υποστηρίζουμε, «συν Αθηνά και χείρα κίνει» έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες και είχαν δίκιο, δεν μπορούμε να τα περιμένουμε όλα έτοιμα, χωρίς προσπάθεια δεν γίνεται τίποτα».
Θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα στον κόσμο του Άρη για την συμπλήρωση των 101 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου;
«Ο επόμενος αιώνας να είναι καλύτερος από αυτόν που πέρασε. Εύχομαι να πάμε τον Άρη εκεί που του αξίζει και να ξαναφέρουμε το χαμόγελο στα χείλη των φιλάθλων της ομάδας».

Σχετικά άρθρα