Γκιρτζίκης: «Είστε παλικάρια» (video)

Η Εθνική ομάδα την Κυριακή τα παίζει όλα για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2016 κόντρα στην Ουγγαρία. Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος βρίσκεται στην Αυστρία προκειμένου να πραγματοποιήσει μία μίνι προετοιμασία.
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης που βρέθηκε για πρώτη φορά μαζί με τους διεθνείς προσπάθησε να ντοπάρει τους παίκτες ενόψει του παιχνιδιού με τους Ούγγρους.
Ο κ. Γκιρτζίκης μιλώντας στους παίκτες της γαλανόλευκης είπε: «Καλησπέρα σε όλους σας. Χαίρομαι που για πρώτη φορά της Ομοσπονδίας βρίσκομαι ανάμεσά σας. Με τους περισσότερους γνωρίζομαι πάρα πολλά χρόνια. Από τότε που ήταν στην Εθνική ομάδα των Παίδων. Στο ματς που μας περιμένει, που σας περιμένει να αγωνιστείτε -είτε θα είσαστε στην ενδεκάδα είτε θα είσαστε στον πάγκο- εξίσου όλοι θα πρέπει να καταβάλλετε την μέγιστη προσπάθεια, ούτως ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».
«Είστε παλικάρια όλοι και θα δώσετε την ψυχή σας γι’ αυτόν τον σκοπό. Εύχομαι η χρονιά του 2015 να είναι καλή. Να είναι καλύτερη και από την προηγούμενη. Να μας δώσει χαρές. Να ευχηθώ καλή χρονιά και υγεία πάνω απ’ όλα. Να είστε υγιείς και ετοιμοπόλεμοι για την κάθε μάχη που θα χρειάζεται να δίνετε ούτως ώστε να κρατήσουμε ψηλά την σημαία της Ελλάδας και της Εθνικής μας ομάδος. Σας ευχαριστώ. Καλή χρονιά», τόνισε κλείνοντας. 

Σχετικά άρθρα