Προς παραμονή ο Πέτριτς

Τον περασμένο Νοέμβριο οι πιθανότητες παραμονής του Μλάντεν Πέτριτς στον Παναθηναϊκό ήταν ελάχιστες. Μάλιστα συγκριτικά με τις υποθέσεις των άλλων δύο Κροατών του Τριφυλλιού Γκόρντον Σίλντενφελντ και Ντάνιελ Πράνιτς, ο πρώην επιθετικός του Αμβούργου και της Ντόρτμουντ ήταν ο επικρατέστερος για να αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Κι όμως ο 34χρονος επιθετικός αντέστρεψε το κλίμα, κέρδισε την εμπιστοσύνη της ομάδας, αφού πρώτα ο ίδιος ξαναβρήκε τον εαυτό του αγωνιστικά έπειτα από μια δύσκολη διετία, και πλέον είναι έτοιμος να υπογράψει την επέκταση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό, στον οποίο αναγνωρίζει ότι οφείλει την επιστροφή του σε καλό επίπεδο.

Οι Πράσινοι του έχουν προτείνει μονοετές συμβόλαιο με μειωμένες απολαβές συγκριτικά με την τρέχουσα συμφωνία και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα υπάρξει οριστική συμφωνία. Η διαφορά που υπάρχει μεταξύ των δυο πλευρών στην παρούσα φάση είναι περίπου 50.000 ευρώ, κάτι που δύσκολα θα σταθεί εμπόδιο, δεδομένης της κοινής πρόθεσης για περαιτέρω συνεργασία.

Σχετικά άρθρα