Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τα SOS της εβδομάδας, από 27 Μαρτίου έως 2 Απριλίου
Τα SOS της εβδομάδας, από 27 Μαρτίου έως 2 Απριλίου   thumbnail

Τα SOS της εβδομάδας, από 27 Μαρτίου έως 2 Απριλίου

Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους


Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις διαθέσιμες δημιουργικές εφαρμογές και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν… σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.


*Όταν γεννήθηκες οι πλανητικές ενέργειες που δρούσαν στο χωροχρόνο χάραξαν την ύπαρξή σου και μπορείς να τις αναγνωρίσεις μέσα στο γενέθλιο χάρτη σου*


Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να προχωρήσεις έγκαιρα στις εκάστοτε ενεργειακά ισοδύναμες εφαρμογές, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και… καλή σου επιτυχία!


Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών.)


______________________________________________________________


Από 27/3 έως 2/4
Οι πολλές και ποικίλες όψεις της Αφροδίτης δίνουν τον τόνο στο τρέχον επταήμερο, προδιαθέτοντας σε ενδιαφέρουσες εξελίξεις στις σχέσεις και τα οικονομικά σου. Ουσιαστικά σε όποιο ζώδιο κι αν ανήκεις θα έχεις τις ευκαιρίες σου για κάτι καλό.


Από την άλλη πλευρά, σε θέματα συνεργασιών ενδέχεται να πέσεις σε… φουρτούνα, αφού το τετράγωνο του Άρη με την Δήμητρα (Κριός-Αιγόκερως, 28η μοίρα), δρομολογεί συνήθως εντάσεις, αυθαιρεσίες και ρήξεις. Μάλιστα η συγκεκριμένη όψη, που τυπικά κλείνει με ακρίβεια την Δευτέρα, έχει ένα σχετικά μεγάλο χρονικό εύρος επιρροής και θα σε επηρεάσει καθ' όλη τη διάρκεια του επταημέρου.


Σε συλλογικό επίπεδο μπορεί να δώσει οξύτατες πολιτικές αντιπαραθέσεις και μια γενική πολεμική διάθεση.


Εφαρμογές: Δυναμικές πρωτοβουλίες. Επιθετική διαπραγμάτευση. Αθλητισμός, σπορ. Μια νομική διεκδίκηση. Μια ευκαιριακή αλλά άκρως αποτελεσματική συνεργασία.
SOS: Πολεμική διάθεση, ρήξη. Μπλέξιμο με δικαστήρια, νομικές ακροβασίες. Βίαιη απόρριψη από τους άλλους. Προσβολή της δημόσιας εικόνας. Συμπλεγματική σχέση με την εξωτερική εμφάνιση. Πολιτικές ακρότητες. Αναταραχή στα media.


Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς Ζυγούς, Αιγόκερους και Καρκίνους.


 


Ας δούμε όμως τώρα όλες τις πλανητικές όψεις του τρέχοντος επταημέρου με χρονική σειρά, ξεκινώντας από την «κληρονομιά» του προηγούμενου.


Την Πέμπτη, η Αφροδίτη σχηματίζει μια «κρυφή» αντίθεση με τον αστρικό Κρόνο (Ταύρος-Σκορπιός, 10η μοίρα), κάνοντας το τοπίο λίγο πιο μελαγχολικό.


Εφαρμογές: Ένας χρήσιμος περιορισμός. Αρχή μιας δίαιτας. Μια σχέση με διαφορά ηλικίας. Εκπλήρωση μιας υποχρέωσης. Μια σημαντική πώληση. Κλάδεμα φυτών.
SOS: Συναισθηματικό αδιέξοδο, χωρισμός. Μια σχέση με χρόνια προβλήματα, συναισθηματικό μπλέξιμο. Οικονομική απώλεια. Μια κακή αγορά ή επένδυση. Μαζοχιστικές τάσεις, βάσανα.


Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Σκορπιούς και Αιγόκερους.


Την ίδια ημέρα, ο τροπικός Ερμής συναντά τον αστρικό Ουρανό στην 21η μοίρα των Ιχθύων


Εφαρμογές: Προώθηση και ανάδειξη της διαφορετικότητας. Μια πρωτότυπη παρουσίαση, μια μοναδική ιδέα. Έρευνα, πειραματισμός. Μια ξεχωριστή ανακάλυψη. Μια απρόβλεπτη συνάντηση. Μια ευχάριστη έκπληξη ή ανατροπή. Επιτυχία σε μια θεωρητικά δύσκολη αποστολή. Επαφές με ξένους. Ηλεκτρολογικές εργασίες.
SOS: Μια αλλόκοτη αντίδραση ή συμπεριφορά. Νευρική κρίση. Βραχυκύκλωμα, πρόβλημα με τα ηλεκτρικά. Μια δυσάρεστη έκπληξη ή ανατροπή. Αποτυχία σε μια θεωρητικά εύκολη αποστολή.


Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Υδροχόους, Ιχθύες, Παρθένους αλλά και τους Κριούς ή Ζυγούς, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 5/4 και 8/10 αντίστοιχα.


Παράλληλα, ο τροπικός Ερμής σχηματίζει κι ένα «κρυφό» τετράγωνο με τον αστρικό Πλούτωνα (Ιχθύες-Τοξότης, 21η μοίρα), προβάλλοντας την αναγκαιότητα να διερευνήσεις πρόσωπα και καταστάσεις.


Εφαρμογές: Έρευνα σε βάθος, ενασχόληση με μυστήρια. Εκμυστήρευση, αποκάλυψη. Αποκωδικοποίηση, «Μαύρο» χιούμορ, σάτιρα. Έργα αγωνίας και μυστηρίου. Υπαρξιακές αναζητήσεις. Διερεύνηση μιας καταστροφής.
SOS: Μια δυσάρεστη είδηση, ένα απειλητικό μήνυμα. Υπονόμευση, κακολογία. «Στημένο» παιχνίδι. Ζημιά στον τεχνικό εξοπλισμό. Επικοινωνιακό μπλακ άουτ. Ταλαιπωρία στο άγνωστο. Αίσθηση ματαιότητας, «μαύρες» σκέψεις. Καταστροφή αρχείων ή εγγράφων. Δόλια παρακολούθηση, «Δούρειος ίππος». Ένα ταξίδι για δυσάρεστο λόγο. Πορνογραφικό υλικό.


Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Σκορπιούς, Ιχθύες, Παρθένους, Τοξότες αλλά και τους Καρκίνους ή Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 5/7 και 7/1 αντίστοιχα .


 


Τα ξημερώματα του Σάββατου, η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Δία (Ταύρος-Λέων, 12η μοίρα), συμβάλλοντας στην δημιουργία ενός κλίματος ευφορίας.


Εφαρμογές: Γέλιο, χαρά, διασκέδαση. Εύκολες λύσεις, βοήθεια της τύχης. Αγορές, επενδύσεις. Μια σχέση που σε διασφαλίζει κοινωνικά και οικονομικά. Κερδισμένες εντυπώσεις.
SOS: Επιπολαιότητα, υπερβολική ελαφρότητα. Σπατάλες, αχρείαστες αγορές. Μια επιφανειακή σχέση. Εντυπώσεις χωρίς ουσία.


Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Σκορπιούς, Τοξότες, Λέοντες, Υδροχόους αλλά και Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς ή Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 9/4, 10/7, 11/10 και 8/1 αντίστοιχα.


 


Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/KOSMIKOI-RYTHMOI/item/71966-ta-sos-tis-evdomados-apo-27-martioy-eos-2-aprilioy#ixzz3VZnRxUZc

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X