Αρχική / Σεξ / Άνδρας / Τι να κάνεις για να μη βρει η γυναίκα σου άλλον
Τι να κάνεις για να μη βρει η γυναίκα σου άλλον  thumbnail

Σωτήρης, 35 ετών

Τι να κάνεις για να μη βρει η γυναίκα σου άλλον

Aναγνώστης μας ρωτά: 


Νομίζω οτι η κοπέλα μου είναι ερωτευμένη με άλλον τι να κάνω;


Αγαπητέ αναγνώστη στο ερώτημά σας απαντά ο ψυχολόγος Πάνος Μυλωνάς. 


 


Πάνος Μυλωνάς


Ακόμα και οι πιο τρυφερές και ανοιχτές σχέσεις μερικές φορές μαστίζονται από περιόδους αμφιβολίας. Η εμπιστοσύνη είναι το κύριο συστατικό μιας σχέσης και η δική σας έχει κλονιστεί. Ανησυχείτε μήπως η σύντροφος σας είναι ερωτευμένη με κάποιον άλλο. Είναι πολύ σημαντικό αρχικά να βεβαιωθείτε ότι οι υποψίες σας είναι δικαιολογημένες.


 


Είναι καλό να έχετε μια ανοικτή, ειλικρινής συζήτηση μαζί της. Η επικοινωνία θα αποτελέσει βασικό παράγοντα για να λάβετε αποφάσεις για τον εαυτό σας. Αναζητήστε όποια υποστήριξη επίσης έχετε απο το φιλικό ή το οικογενειακό σας περιβάλλον, απο κάποιον που εμπιστεύεστε και θα σας υποστηρίξει αυτή τη περίοδο.  


 


Είναι δύσκολο όταν ο σύντροφος μας τρέφει συναισθήματα για κάποιον άλλο. Είναι μια κατάσταση που ό,τι και να κάνουμε δεν την ελέγχουμε και δεν εξαρτάται από μας. Είναι μια σκληρή πραγματικότητα αλλά όσο και να την αγαπάτε, όποια και να έιναι η ιστορία της σχέσης σας, αν τρέφει αισθήματα για κάποιον άλλο σημαίνει ότι δεν σας βλέπει με τον ίδιο τρόπο. Όσο δύσκολο και αν είναι τώρα, να θυμάστε ότι σας αξίζει να είστε με μία σύντροφο που μπορεί να ανταπωδώσει τα συναισθήματα σας. Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X