Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Υπάρχουν 2 είδη απιστίας!
Υπάρχουν 2 είδη απιστίας! thumbnail

Υπάρχουν 2 είδη απιστίας!

Τι μας πληγώνει περισσότερο; Η συναισθηματική απιστία ή η σωματική; Σύμφωνα με τους ειδικούς, η συναισθηματική απιστία μπορεί να μας πληγώσει το ίδιο με τη σωματική, όμως, πιο εύκολα ξεπερνάμε την απιστία όταν δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή.


Οι γυναίκες και οι άντρες συχνά διαφωνούν πάνω σε αυτό το θέμα. Πολλοί άντρες πιστεύουν ότι αν περνάνε χρόνο με μια γυναίκα, την φλερτάρουν, εκμυστηρεύονται τα μυστικά τους και την επιθυμούν χωρίς όμως να κάνουν σεξ μαζί της, έχουν μείνει πιστοί στη σύντροφό τους. Οι γυναίκες από την άλλη νιώθουν προδομένες σε μια τέτοια περίπτωση.


Ανεξάρτητα από το φύλο, πολλοί δέχονται ότι όταν δένεσαι συναισθηματικά με ένα άλλο άνθρωπο και αντικαθιστάς ουσιαστικό τον σύντροφό σου με κάποιον άλλο είναι απιστία ακόμα κι αν δεν έχεις πέσει στο κρεβάτι μαζί του. Από την άλλη, η σωματική απιστία ακόμα κι όταν δεν σημαίνει τίποτα για τον άλλο ή όταν ήταν για μια φορά είναι κάτι που δύσκολα μπορεί να ξεπεραστεί. Τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες δύσκολα βγάζουν από το μυαλό τους την εικόνα του συντρόφου τους με κάποιον άλλο.


Οι γυναίκες κατά κύριο λόγο πληγώνονται περισσότερο από την συναισθηματική απιστία ενώ οι άντρες από την σωματική. Η οικειότητα και τα συναισθήματα που μοιράστηκε ο άντρας με μια άλλη γυναίκα είναι για την γυναίκα η απόλυτη προδοσία ενώ η σωματική επαφή είναι για τους άντρες κάτι που δύσκολα ξεπερνούν. Τι διαβάσαμε στο περιοδικό Γυναίκα. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X