Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Καινούργιοι μπελάδες για τον Γιώργο Κατρούγκαλο: Τον κατηγορούν πάλι
Καινούργιοι μπελάδες για τον Γιώργο Κατρούγκαλο: Τον κατηγορούν πάλι thumbnail

Καινούργιοι μπελάδες για τον Γιώργο Κατρούγκαλο: Τον κατηγορούν πάλι

Μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας «το Βήμα», σύμφωνα με τις οποίες ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος φέρεται να υπέγραφε ιδιωτικά συμφωνητικά με απολυμένους και διαθέσιμους του Δημοσίου ακόμη και στις 27 Ιανουαρίου του 2015, ημέρα δηλαδή που ορκίστηκε υπουργός, αξιώνοντας μάλιστα προμήθεια 12% για τις δικηγορικές του υπηρεσίες, τώρα προκύπτει ένα νέο θέμα ηθικής τάξης.


Ο κ. Κατρούγκαλος σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ''Παραπολιτικά'', φέρεται να προσέλαβε ως συμβούλους του δυο νεαρές δικηγόρους του γραφείου του, που έπαιρνε εργολαβικά από απολυμένους δημοσίους υπαλλήλους.


Συγκεκριμένα, οι δύο συνεργάτιδες της δικηγορικής εταιρίας τοποθετήθηκαν ως ειδικές σύμβουλοι στο γραφείο του, στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Όπως σημειώνεται στο παρακάτω ΦΕΚ, ο κ. Κατρούγκαλος, τους δίνει την δυνατότητα να εξαιρεθούν της αναστολής του δικηγορικού λειτουργήματος, ως είθισται στις περιπτώσεις άλλων συναδέλφων τους με αντίστοιχα κρατικά αξιώματα.δγηκηθκ.png


www.star.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X