Αρχική / More / Αθλητικά / «Μακριά από τον ΟΦΗ, λαμόγια, νονοί…»
«Μακριά από τον ΟΦΗ, λαμόγια, νονοί...» thumbnail

«Μακριά από τον ΟΦΗ, λαμόγια, νονοί…»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Σύνδεσμοι του ΟΦΗ και ζητούν την… εξαφάνιση των εξυγιαντών που θεωρούν αποκλειστικά υπεύθυνους για την κατάσταση της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΩΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝ!

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ Κύριοι εξυγιαντές . Είμαστε αποκλειστικοί υπεύθυνοι που στηρίξαμε και πιστέψαμε όλους εσάς, με αποτέλεσμα να ϕτάσει η ομάδα σε αυτήν την τραγική κατάσταση. Κάναμε όμως την αυτοκριτική μας και αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας.

Από δω και στο εξής ,δε θα επιτρέψουμε να ανακατευτούν ξανά, λαμόγια, υποτιθέμενοι ομιλίτες, νονοί της νύκτας, ιδιοκτήτες σταθμών, πρώην δημοϕιλείς δήμαρχοι, πολιτευτές, ποδοσϕαιριστές επίδοξοι παράγοντες, τελειωμό δεν έχετε, στην ομάδα μας.

Απαιτούμε την απομάκρυνση σας και τη διευκόλυνση των διαδικασιών για την εξεύρεση λύσης με πραγματικό όραμα. Απαιτούμαι την επαγρύπνηση του ερασιτέχνη Ο.Φ.Η. ή οποιουδήποτε άλλου ϕορέα αποϕασίσει για την τύχη της ομάδας μας. Προειδοποιούμε ξανά αυτούς που συνέδεσαν το όνομα τους με την ολική καταστροϕή του Ο.Φ.Η. μας ,να απομακρυνθούν εδώ και τώρα γιατί η υπομονή μας έχει ήδη εξαντληθεί.

Υ.Γ. ΩΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝ! ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ

ΚΡΗΤΕΣ-4 Θ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

SNAKES 4 HERAKLION CLUB

ΘΥΡΑ-4 1986

ΣΤΕΚΙ ΦΙΛΩΝ ΟΦΗ ΑΡΧΑΝΩΝ

ΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΥΡΑ 4

SNAKES 4 SITIA CLUB

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φίλων Ο.Φ.Η Αθηνών «Νίκος Ξυλούρης».

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X