Σώθηκε στις καθυστερήσεις η Ολλανδία! (videos)

Στις καθυστερήσεις ο Σνάιντερ έσωσε την Ολλανδία (1-1) απέναντι στους μαχητικούς Τούρκους. Ισοπαλία και στη Βουλγαρία με τους Ιταλούς να φεύγουν με το 2-2. Νίκες για Βέλγιο και Βοσνία
 
Βουλγαρία – Ιταλία 2-2
Μεγάλο ματς στην Βουλγαρία με τους Ιταλούς ν απαίρνουν προβάδισμα από το αυτογκόλ του Μίνεφ. Οι χαρά της “Σκουάντρα Ατζούρα” δεν κράτησε πολύ καθώς οι γηπεδούχοι πήραν άμεσα το “δώρο” πίσω και με δύο διαδοχικά τέρματα των Ποπόφ και Μικάνσκι ανέτρεψαν τα δεδομένα. Τελικά οι Ιταλοί απέδρασαν με την ισοπαλία από την έδρα των Βούλγαρων με το γκολ του Έντερ στο 84′ να διαμορφώνει το τελικό 2-2

Ολλανδία – Τουρκία 1-1
Πίεση από νωρίς επιχείρησαν οι Ολλανδοί αλλά η Τουρκία ανταποκρίθηκε καλά και χτύπησε στην κόντρα με τον Μπουράκ Γιλμάζ για το 0-1 στο 37′. Με τον Αφελάι βασικό και διακριθέντα η Ολλανδία επιχείρησε την ανατροπή, αλλά το μόνο που κατάφερε μπροστά στο απογοητευμένο κοινό της ήταν να ισοφαρίσει στο 90+2′ με τον Σνάιντερ. Η ισοπαλία κρατάει τους “οράνιε” πολύ πίσω από Τσέχους και Ισλανδούς, στο κυνήγι μία εκ των δύο προνομιούχων θέσεων.

Βέλγιο – Κύπρος 5-0
Δίχως προβλήμτα το Βέλγιο έφτασε σε επιβλητική νίκη απέναντι στους Κύπριους. Ο Φελαινί σκόραρε σύο φορές, ενώ από ένα γκολ πέτυχαν οι Μπεντεκε, Αζάρ και Μπατσουαγί.
Ανδόρα – Βοσνία-Ερζεγοβίνη 0-3
Το τελευταίο της χαρτί έπαιζε η Βοσνία απέναντι στην αδύναμη Ανδόρα. Ο Τζέκο πήρε από το χέρι τους Βόσνιους και με χατ τρικ τους οδήγησε στη νίκη. Μετά το εύκολο 3-0 οι Βόσνιοι έφτασαν στους 5 βαθμούς ωστόσο τα πράγματα, όσον αφορά στην πρόκριση παραμένουν πολύ δύσκολα.

Σχετικά άρθρα