Σλότερ: «Μοιάζει ο Πανιώνιος με τη Γαλατά»

Ο Παναθηναϊκός είναι αναγκασμένος να αφήσει πίσω του το παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης με την Γαλατασαράι και να κοιτάξει το επόμενο παιχνίδι.
Πριν δώσει τον τελικό για την πρώτη κούπα της σεζόν, εκείνον με τον Απόλλωνα Πάτρας, αλλά το παιχνίδι που ουσιαστικά θα κρίνει την πρόκριση στα πλεί οφ της Ευρωλίγκας, εκείνο με την Άλμπα στο ΟΑΚΑ, έχει να δώσει μία μάχη κόντρα στον Πανιώνιο.
Ο Έι Τζέι Σλότερ έγραψε στο προσωπικό του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ μιλώντας για τη συνέχεια:
«Μοιάζει πολύ με τον αγώνα απέναντι στην Γαλατάσαραϊ…
Χαιρετώ όλους τους φίλους του μπάσκετ στην Ελλάδα
Ετοιμαζόμαστε για τον αγώνα με τον Πανιώνιο πριν από δύο «τελικούς»… Πρώτα με την Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ όπου θέλουμε να σφραγίσουμε το εισιτήριο για τα πλέι οφ κι ακολούθως με τον Απόλλωνα Πάτρας όπου θέλουμε να πάρουμε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.
Όμως οφείλουμε να συγκεντρωθούμε στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Πολλοί θα κοιτάξουν τη βαθμολογική θέση του αντιπάλου μας και θα πουν ότι θα έχουμε ένα εύκολο απόγευμα. Δεν συμφωνώ με αυτή την άποψη. Θα έλεγα ότι η αναμέτρηση μοιάζει πολύ με αυτή της Παρασκευής στην Κωνσταντινούπολη και θα εξηγήσω τι εννοώ…
Οι παίκτες της Γαλατασαράι δεν είχαν απολύτως κανένα άγχος… Ακόμα κι αν έχαναν δεν θα τους κατηγορούσε κανείς, έχουν ήδη αποκλειστεί και έχουν φύγει πολλοί παίκτες από το ρόστερ. Αυτό τους οδήγησε στο να παίξουν ελεύθερα, να μην αισθάνονται απολύτως καμία πίεση και να μας δημιουργήσουν πολλά προβλήματα…»

Σχετικά άρθρα